Τα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο του EFL Cup.

Με τη συμμετοχή 92 επαγγελματικών ομάδων διεξάγεται και φέτος το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο τροπαιούχος θα εξασφαλίσει την έξοδo στο Europa League.

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup, στο οποίο παίρνουν μέρος περισσότερες από 600 ομάδες, ωστόσο δεν είναι αμελητέα διοργάνωση, ειδικά για τις μικρότερες ομάδες.

Το πρώτο EFL Cup διοργανώθηκε τη σεζόν 1960-1961. Φέτος, στον πρώτο γύρο συμμετείχαν 22 ομάδες από την Championship, 24 ομάδες από τη League One και άλλες 24 ομάδες από τη League 2.

Στο δεύτερο γύρο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, συμμετέχουν 50 ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι δεκατρείς ομάδες της Premier League που δεν παίρνουν μέρος στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Η Νιούκαστλ πέρασε από την έδρα της Τρανμίρ, επικρατώντας με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Έλιοτ Νέβιτ στο 21’.

Ο Τζαμάλ Λάσελς στο 40’ και ο Κρις Γουντ στο 52’ έκαναν την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Η Λιντς, από την πλευρά της, δεν συνάντησε ουσιαστικά προβλήματα απέναντι στην Μπάρνσλεϊ και πήρε τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση με 3-1.

Ο Λουίς Σνιστέρα άνοιξε το σκορ στο 21’ και ο Ματέους Κλιχ σκόραρε δις, στο 32’ με πέναλτι και στο 56’. Ο Μαντς Γιούελ Άντερσεν στο 35’ πέτυχε το γκολ της… τιμής από πλευράς ηττημένων.

Τα αποτελέσματα:

Φόρεστ Γκριν-Μπράιτον 0-3
Λιντς-Μπάρνσλεϊ 3-1
Τρανμίρ-Νιούκαστλ 1-2
Γουίκομπ-Μπρίστολ Σίτι 1-3

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ