Αναζητεί ήδη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Πιέρ Κουντέ αγωνίστηκε στην Μπόχουμ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στη Γερμανία από όπου είχε αποκτηθεί το 2021.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν πάρει από τη Μάιντς.  Το συμβόλαιό του με τους «μπλε» είχε οψιόν αγοράς, ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, εφόσον βέβαια η ομάδα διατηρήσει τη θέση της στην Bundesliga.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, αλλά ο 27χρονος μέσος δεν θα συνεχίσει στις τάξεις τους.

Αντίθετα, επέστρεψε στους Πειραιώτες, με τους οποίους έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Και πάλι, όμως, πολύ δύσκολα θα το τιμήσει.

Ο παίκτης, που είχε τη σεζόν 2022-2023 στο γερμανικό πρωτάθλημα δώδεκα παρουσίες κι ένα γκολ, δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δεν θα μεταβεί στην Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, παρά θα παραμείνει στου Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους», Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αμπντουλαγιέ Νταμπό, Μαμαντού Κανέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Ντένις Αλίγιαγκιτς.

Η Λιντς ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά δεν είναι η μόνη.

Ο ίδιος έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να βρει ομάδα το συντομότερο δυνατό κι ελπίζει να αποχωρήσει από τη χώρα μας πριν από τα μέσα Ιουλίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ