Έτοιμη να προσφέρει ακόμη μια φορά σχέδιο διαφυγής στον Τιεμουέ Μπακαγιόκο η Μίλαν! Ξεχασμένος στην Τσέλσι, ο Γάλλος χαφ αρέσει στους «ροσονέρι», οι οποίοι τον ζητούν δανεικό. Ας πούμε ότι τα πράγματα για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο δεν έχουν κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο μέχρι στιγμής. Στην χρονιά πρωταθλητισμού που έκανε η Μονακό τη σεζόν 2016-17, […]

Έτοιμη να προσφέρει ακόμη μια φορά σχέδιο διαφυγής στον Τιεμουέ Μπακαγιόκο η Μίλαν! Ξεχασμένος στην Τσέλσι, ο Γάλλος χαφ αρέσει στους «ροσονέρι», οι οποίοι τον ζητούν δανεικό.

Ας πούμε ότι τα πράγματα για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο δεν έχουν κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο μέχρι στιγμής. Στην χρονιά πρωταθλητισμού που έκανε η Μονακό τη σεζόν 2016-17, ο Γάλλος αμυντικός μέσος ήταν ένας εκ των κορυφαίων. Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε η πολύ ακριβή μεταγραφή στην Τσέλσι, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, πολλοί έκαναν λόγο τότε για τον νέο… Μακελελέ!

Από δανεισμό σε δανεισμό ο Μπακαγιόκο

Ωστόσο, ο Μπακαγιόκο δεν δικαίωσε ποτέ τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του. Μετά από μόλις μια χρονιά στο Λονδίνο, ακολούθησαν τρεις διαδοχικοί δανεισμοί σε Μίλαν, Μονακό και Νάπολι. Χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει σε κάποιο από τα τρία περάσματά του, ο Γάλλος επέστρεψε πάλι στο Δυτικό Λονδίνο. Όμως ο Τόμας Τούχελ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, καθώς Ενγκολό Καντέ και Ζορζίνιο είναι αναντικατάστατοι.

Εναλλακτική επιλογή για τον Μπακαγιόκο και την Τσέλσι, προσφέρει πάλι η Μίλαν. Οι «ροσονέροι» είχαν συνεργαστεί πάλι με τον 26χρονο κόφτη την σεζόν 2018-19, έχοντας σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο, η πολύ ακριβή ρήτρα αγοράς που είχαν θέσει οι «μπλε», απέτρεψαν την Μίλαν από την μόνιμη απόκτησή του.

Το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2017 ο Μπακαγιόκο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Τα 40 εκατομμύρια που δαπάνησαν οι Λονδρέζοι δεν έχουν επιστραφεί σε καμία περίπτωση και πιθανότατα ούτε πρόκειται. Πλέον, η απομάκρυνσή του με δανεισμό ή μεταγραφή είναι η πρώτη σκέψη των πρωταθλητών Ευρώπης. Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του Γάλλου χαφ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ