Πολλές οι επαφές με την Τορίνο προβλέπονται στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου σας είχαμε πει πριν μερικές μέρες και δεν πέσαμε έξω. Ειδικότερα, οι «ροσονέρι» κοίταζαν τις περιπτώσεις των Νικολά Ενκουλού και Σουαλιχό Μεϊτέ της Τορίνο. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αμυντικός, ενώ ο δεύτερος ως μέσος.  Η μία περίπτωση τελείωσε και πάμε για την άλλη. […]

Πολλές οι επαφές με την Τορίνο προβλέπονται στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου σας είχαμε πει πριν μερικές μέρες και δεν πέσαμε έξω.

Ειδικότερα, οι «ροσονέρι» κοίταζαν τις περιπτώσεις των Νικολά Ενκουλού και Σουαλιχό Μεϊτέ της Τορίνο. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αμυντικός, ενώ ο δεύτερος ως μέσος.  Η μία περίπτωση τελείωσε και πάμε για την άλλη.

https://twitter.com/Footballdayy2/status/1349725032960851977

Η επιθυμία του Πιόλι για την απόκτηση μέσου εκπληρώθηκε, μιας και αποκτήθηκε ο Σουαλιό Μεϊτέ από την Τορίνο με τη μορφή δανεισμού. Ο 26χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε. Ο Μεϊτέ μετρά φέτος 16 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ

«Είμαι περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα της Μίλαν, ανυπομονώ να βοηθήσω» τόνισε.

Ο Κουαντιό Κονέ ήταν ο πρώτος στόχος της Μίλαν για τη μεσαία γραμμή, αλλά οι απαιτήσεις της Τουλούζ ήταν υπερβολικές και σε συνδυασμό με το μπασιμο της Γκλάντμπαχ η μεταγραφή απομακρύνθηκε.

Perso Koné, il Milan ripensa a Meité: nuovo contatto con gli agenti, i dettagli

Ο Μεϊτέ ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ και το 2013 τον απέκτησε η Λιλ αντί 2.700.000 ευρώ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ζούλτε Βάρεχεμ και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι τον παραχώρησαν δανεικό στην Μπορντό και τον πούλησαν αντί 11.500.000 ευρώ στην Τορίνο το 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=CN_L7vY_K5k

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ