Πολλές οι επαφές προβλέπονται στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για την Μίλαν. Επόμενο μεταγραφικό χτύπημα είναι ο 23χρονοις Φικάγιο Τομόρι της Τσέλσι. Ειδικότερα, οι «ροσονέρι» μετά τον Σουαλιχό Μεϊτέ της Τορίνο που τον πήρε ως δανεικό από την Τορίνο, πάνε στην ενίσχυση της άμυνας. Οι ροσονέρι είχαν επιλέξει για την άμυνα τον Μοχάμεντ Σιμακάν της […]

Πολλές οι επαφές προβλέπονται στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για την Μίλαν. Επόμενο μεταγραφικό χτύπημα είναι ο 23χρονοις Φικάγιο Τομόρι της Τσέλσι.

Ειδικότερα, οι «ροσονέρι» μετά τον Σουαλιχό Μεϊτέ της Τορίνο που τον πήρε ως δανεικό από την Τορίνο, πάνε στην ενίσχυση της άμυνας.

Οι ροσονέρι είχαν επιλέξει για την άμυνα τον Μοχάμεντ Σιμακάν της Στρασμπούρ, αλλά στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε και πήγαν στην εναλλακτική λύση με τον Τομόρι

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν και υπάρχουν εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι δέχεται τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους μπλε να τοποθετούν και οψιόν αγοράς, η οποία υπολογίζεται γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

O Tομόρι δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ, αφού με τη φανέλα της Τσέλσι φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Και αφού έκλεισαν και κλείνουν παίκτη για κέντρο και άμυνα, μένει η επίθεση για τους Μιλανέζους. Το όνομα που παίζει  είναι αυτό του Μάριο Μάντζουκιτς, ο  έχει πει το «ναι», αλλά η Μίλαν το ψάχνει αρκετά αφού καταγράφουν στα θετικά, όπως η εμπειρία και η νοοτροπία του, και αρνητικά, όπως το γεγονός ότι παραμένει εκτός δράσης εδώ και πολλούς μήνες, ενώ το τελευταίο του ανταγωνιστικό ματς ήταν τον Μάιο του 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=s6YJLqk6W_Y

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ