Πολλές οι μεταγραφές για τους ροσονέροι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για την Μίλαν. Επόμενο μεταγραφικό χτύπημα είναι ο 23χρονοις Φικάγιο Τομάρι της Τσέλσι. Ο Άγγλος έφτασε την Παρασκευή στο Μιλάνο, πέρασε ιατρικές εξετάσεις, και υπέγραψε το συμβόλαιό του και αμέσως μετά ανακοινώθηκε επισήμως από την Μίλαν. Οι ροσονέρι είχαν επιλέξει για την άμυνα τον […]

Πολλές οι μεταγραφές για τους ροσονέροι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για την Μίλαν. Επόμενο μεταγραφικό χτύπημα είναι ο 23χρονοις Φικάγιο Τομάρι της Τσέλσι. Ο Άγγλος έφτασε την Παρασκευή στο Μιλάνο, πέρασε ιατρικές εξετάσεις, και υπέγραψε το συμβόλαιό του και αμέσως μετά ανακοινώθηκε επισήμως από την Μίλαν.

Οι ροσονέρι είχαν επιλέξει για την άμυνα τον Μοχάμεντ Σιμακάν της Στρασμπούρ, αλλά στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε και πήγαν στην εναλλακτική λύση με τον Τομόρι

Εδώ και μέρες είχε φανεί ότι ο δύο ομάδες θα τα έβρισκαν και αυτό οριστικοποιήθηκε και τυπικά τώρα, με τις ιατρικές εξετάσεις, την υπογραφή και την ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι δέχεται τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους μπλε να τοποθετούν και οψιόν αγοράς, η οποία πήγε τελικά στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

O Tομόρι δεν ήταν στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ, αφού με τη φανέλα της Τσέλσι φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

 Ο Στέφανο Πιόλι θέλει να τον έχει άμεσα στη διάθεσή του, ακόμη και για την αναμέτρηση με τους μπεργκαμάσκι.

https://www.youtube.com/watch?v=s6YJLqk6W_Y

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ