Προσπάθεια για την μεταγραφική της ενίσχυση η Μίλαν και θέλει να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στην επιθετική της γραμμή, αφού ο Ζλάταν είναι ο Βασιλιάς της, αλλά χρειάζεται και μια εναλλακτική λύση. Με δεδομένο ότι έχει ήδη αποκτηθεί ο Μεϊτέ από την Τορίνο και υπάρχει συμφωνία και με την Τσέλσι για τον Φικάγιο Τομόρι, η Μιλαν […]

Προσπάθεια για την μεταγραφική της ενίσχυση η Μίλαν και θέλει να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στην επιθετική της γραμμή, αφού ο Ζλάταν είναι ο Βασιλιάς της, αλλά χρειάζεται και μια εναλλακτική λύση.

Με δεδομένο ότι έχει ήδη αποκτηθεί ο Μεϊτέ από την Τορίνο και υπάρχει συμφωνία και με την Τσέλσι για τον Φικάγιο Τομόρι, η Μιλαν θα έχει ενισχυθεί και στις τρεις γραμμές σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, δείχνοντας και τις φιλοδοξίες της για τη συνέχεια της σεζόν.

Μπορεί ο Πάολο Μαλντίνι να έλεγε πριν λίγες εβδομάδες ότι οι ροσονέρι δεν θα πάρουν επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι δημοσιογράφοι δεν τον είχαν πιστέψει και σωστά δεν τον πίστεψαν.

Οι Χακάν Τσαλχάνογλου και Τεό Ερνάντες βρέθηκαν θετικοί και μπήκαν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Οι δύο ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στη λίστα μαζί με τους Άντε Ρέμπιτς και Ράντε Κρούνιτς.

Σας είχαμε δώσει εδώ την μεταγραφή του Μάντζουκιτς και τελικά προχώρησε ο γάμος

Ο Μάριο Μαντζουκιτς συμφώνησε με τη Μίλαν. Οι δύο πλευρές είχαν το τελευταίο διάστημα προχωρημένες συζητήσεις και τελικά δεν άργησε να έρθει η συμφωνία. Ο 34χρονος Κροάτης παραμένει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε το Deal. Η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού είναι σημαντική, καθώς η Μίλαν ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς κι έχει σημαντικές ελλείψεις στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η συμφωνία των Μίλαν και Μάντζουκιτς προβλέπει συμβόλαιο για έξι μήνες, με όρο όμως που προβλέπει την αυτόματη ανανέωση του για ένα χρόνο, ως το καλοκαίρι του 2022 δηλαδή, αν η ομάδα εξασφαλίσει φέτος την έξοδο στο Champions League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ