Αρέσει και θέλει να τον κάνει δικό της η Μίλαν. Δύσκολη η μεταγραφή αλλά περιμένουν τελικά να χαμογελάσουν με την περίπτωση του επιθετικού της Τορίνο Αντρέα Μπελότι. Άλλωστε η Μίλαν είναι η αγαπημένη του ομάδα. Δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά με το πάθος και το ομαδικό του πνεύμα, κρύβει πολλές από τις ατέλειες στο […]

Αρέσει και θέλει να τον κάνει δικό της η Μίλαν. Δύσκολη η μεταγραφή αλλά περιμένουν τελικά να χαμογελάσουν με την περίπτωση του επιθετικού της Τορίνο Αντρέα Μπελότι. Άλλωστε η Μίλαν είναι η αγαπημένη του ομάδα.

Δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά με το πάθος και το ομαδικό του πνεύμα, κρύβει πολλές από τις ατέλειες στο παιχνίδι του.. 
«Τα όρια, όπως οι φόβοι, είναι συχνά ψευδαισθήσεις», είχε πει κάποτε ο Μάικλ Τζόρνταν, τη ρήση αυτή την έχει κάνει τατουάζ ο Αντρέα Μπελότι και σίγουρα δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο, τη νοοτροπία του Ιταλού επιθετικού.

Κάποτε ο Αρίγκο Σάκι, είχε πει για τον 25χρονο: «Είναι παράδειγμα προς μίμηση, επειδή ο Θεός δεν τον ευλόγησε με τεράστιο ταλέντο αλλά με μεγαλύτερες αξίες όπως η γενναιοδωρία, ο ενθουσιασμός και το πάθος!». Γι΄αυτό άλλωστε η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευτεί, αν και τα 60 δεν υπάρχουν πλέον. Κάτω από 50 εκ θα πάει αν γίνει η μεταγραφή.

Andrea Belotti: How good is the Torino striker? | Football News | Sky Sports

Την ίδια στιγμή, όμως, η επόμενη μεταγραφική περίοδος μοιάζει να είναι η τελευταία ευκαιρία του Μπελότι. Τα χρόνια περνούν και όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που τον δεσμεύει θα βρίσκεται στο 29ο έτος της ηλικίας του. Μια ηλικία συχνά αποδοτική για τους επιθετικούς αλλά -σχεδόν- απαγορευτική για να πείσει τις «μεγάλες» ομάδες να τον εμπιστευτούν έστω κι αν τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Πέραν της περίπτωσης του ποδοσφαιριστής της Τορίνο στην Μίλαν άλλες ανάγκες. Σε ενίσχυση προβλέπεται ότι θα προχωρήσει, τόσο στην άμυνα, όσο και στον χώρο του κέντρου, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες λύσεις.

Ειδικότερα, οι «ροσονέρι» καλοβλέπουν και τις περιπτώσεις των Νικολά Ενκουλού και Σουαλιχό Μεϊτέ της Τορίνο. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αμυντικός, ενώ ο δεύτερος ως μέσος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ