Λιντς και Λέστερ έχουν κάνει επίσης πρόταση στη Μπριζ για τον παίκτη, με την πρώτη, μάλιστα, να δίνει "τα ρέστα της". Αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στη Μίλαν και το Τσάμπιονς Λιγκ και πιέζει για να καταλήξει στην Ιταλία...

Ντε Κέτελαρ: Ένας πολυθεσίτης-διαμάντι για τη Μίλαν! Για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η λέξη “ενίσχυση” σημαίνει, μεταξύ άλλων και δύο θέσεις: επίθεση και επιτελικός χαφ. Αλλά, γιαί να πάρεις δύο παίκτες, όταν μπορείς να πάρεις έναν… και για τις δύο; ΔΙότι αυτή είναι η ξεχωριστή περίπτωση του Σαρλ Ντε Κέτελαρ. Ενός ποδοσφαιριστή που από τα 18 του ήδη είχε κάνει όνομα ως ένας από τους πιο πολυσύνθετους ποδοσφαιριστές της γενιάς του.

Με μπόι 192 εκατοστά, ο Ντε Κέτελαρ είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπριζ. Και έκανε ντεμπούτο μαζί της στη μεγάλη ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2019, έξι μήνες πριν κλείσει τα 19 του (γεν. 10 Μαρτίου του 2001). Με εκπληκτική τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, παρά το ύψος του, ο Ντε Κέτελαρ έχει από τότε αγωνιστεί σε κάθε δυνατή θέση από τη μέση και μπροστά.

Δίνει τα ρέστα της η Λιντς, προσφορά κι από Λέστερ

Διεθνής από το Νοέμβριο του 2020, ο ταλαντούχος Βέλγος μεσοεπιθετικός-πασπαρτού της Μπριζ, έχει ήδη τρία πρωταθλήματα κι ένα Σούπερ Καπ μαζί της. Και έχει παίξει σημαντικό ρόλο σην κατάκτησή τους. Ειδικά πέρυσι, είχε μια μαγική σεζόν με 18 γκολ και 10 ασίστ σε 49 εμφανίσεις και 4.138 (!) αγωνιστικά λεπτά. Περισσότερο σέντερ φορ παρά μεσοεπιθετικός την περασμένη αγωνιστική χρονιά, ο Ντε Κέτελαρ μπήκε στο μάτι αρκετών ομάδων.

Ο λόγος είναι ακριβώς αυτή η άνεσή του να μπορεί να παίξει από καθαρός “φουνταριστός” έως “ψευτοεννιάρι”, αλλά και επιτελικός. Λιντς και Λέστερ έχουν επίσης προσεγγίσει παίκτη και ομάδα με προσφορές που η Μπριζ έχει βρει ικανοποιητικές. Αλλά ο ίδιος ο Σαρλ, λένε οι πληροφορίες, θέλει πολύ να γίνει “Μιλανέζος”. Τα έχει βρει οικονομικά με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και πιέζει και τη βελγική ομάδα να πει το “ΟΚ” στα 30 +2 εκατομμύρια ευρώ που είναι η προσφορά της.

Ο ίδιος θέλει Μίλαν και Τσάμπιονς Λιγκ…

Ο νεαρός θεωρεί -και μάλλον δίκαια- ότι στο ιταλικό πρωτάθλημα και ειδικά σε μια ομάδα με το στιλ παιχνιδιού της Μίλαν θα μπορέσει να ταιριάξει πολύ καλύτερα απ’ ότι στην Πρέμιερ. Και, συγχρόνως, θέλει να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η Λιντς έσωσε στο “τσακ” την κατηγορία πέρυσι και παρότι οι πληροφορίες τη θέλουν να δίνει ποσό-ρεκόρ στην ιστορία της, πάνω από 36.000.000 ευρώ για τον Ντε Κέτελαρ, ο ίδιος προτιμά τη Μίλαν και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “ροσονέρι”, παρά τον περσινό τίτλο, κινούνται συντηρητικά ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Έχουν πάρει ως ελεύθερο από τη Λίβερπουλ τον Ντιβόκ Οριγκί και για κάτι παραπάνω από 7.000.000 ευρώ, ενεργοποίησαν τις οψιόν αγοράς των Τζούνιορ Μεσίας και Αλεσάντρο Φλορέντσι. Με Ντε Κέτελαρ και, όπως ελπίζουν, Χακίμ Ζίγιεκ, από την Τσέλσι η Μίλαν “κλείνει” τα θέματά της μπροστά και πάει πλέον για μια δυο θέσεις στην άμυνα, συν, φυσικά, έναν αντί-Κεσιέ, που θα πλαισιώσει τον Ισμαέλ Μπενασέρ και τον Σάντρο Τονάλι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ