Προσπάθεια για την μεταγραφική της ενίσχυση η Μίλαν και θέλει να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στην επιθετική της γραμμή, αφού ο Ζλάταν είναι ο Βασιλιάς της, αλλά χρειάζεται και μια εναλλακτική λύση. Μπορεί ο Πάολο Μαλντίνι να έλεγε πριν λίγες εβδομάδες ότι οι ροσονέρι δεν θα πάρουν επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι δημοσιογράφοι […]

Προσπάθεια για την μεταγραφική της ενίσχυση η Μίλαν και θέλει να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στην επιθετική της γραμμή, αφού ο Ζλάταν είναι ο Βασιλιάς της, αλλά χρειάζεται και μια εναλλακτική λύση.

Μπορεί ο Πάολο Μαλντίνι να έλεγε πριν λίγες εβδομάδες ότι οι ροσονέρι δεν θα πάρουν επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι δημοσιογράφοι δεν τον είχαν πιστέψει και σωστά δεν τον πίστεψαν.

Οπως μετέδωσε το Sky Italia κάθε ώρα που περνάει μεγαλώνουν οι πιθανότητες ο φορ που θα αποκτήσει η Μίλαν να είναι ο Μάντζουκιτς! Ο 34χρονος Κροάτης παραμένει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι.

Οριστικό δεν είναι τίποτα ακόμη, αλλά αν οι ροσονέρι αποφασίσουν να πάρουν επιθετικό, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο, σύμφωνα με το Sky Italia, ότι αυτός θα είναι ο Μάντζουκιτς. Παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, παίκτης που δεν κρύβεται.

Πέραν της περίπτωσης του επιθετικού η Μίλαν έχει και άλλες ανάγκες. Σε ενίσχυση προβλέπεται ότι θα προχωρήσει, τόσο στην άμυνα, όσο και στον χώρο του κέντρου, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες λύσεις. Πολλες οι επαφές με την Τορίνο προβλέπονται στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Περιμένουν το happy end με τον Αντρέα Μπελότι στην Μίλαν!

Ειδικότερα, οι «ροσονέρι» καλοβλέπουν και τις περιπτώσεις των Νικολά Ενκουλού και Σουαλιχό Μεϊτέ της Τορίνο. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αμυντικός, ενώ ο δεύτερος ως μέσος.

Στροφή στον Σουαλιό Μεϊτέ της Τορίνο και σύμφωνα με το Calciomercato έχουν ήδη έλθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του 26χρονου Γάλλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής σελίδα η πιθανότερη φόρμουλα είναι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς μετά το πέρας του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ