Τα νεύρα των οπαδών της Μίλαν προκάλεσε το δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας για το συμβόλαιο του Τζίτζιο Ντοναρούμα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ντοναρούμα υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι οπαδοί της Μίλαν δεν ξεχνάνε το «όχι» στην ομάδα τους. Οπως, δηλαδή, συμβαίνει με το ρεπορτάζ της L’ Equipe για τα λεφτά που θα […]

Τα νεύρα των οπαδών της Μίλαν προκάλεσε το δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας για το συμβόλαιο του Τζίτζιο Ντοναρούμα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ντοναρούμα υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι οπαδοί της Μίλαν δεν ξεχνάνε το «όχι» στην ομάδα τους.

Οπως, δηλαδή, συμβαίνει με το ρεπορτάζ της L’ Equipe για τα λεφτά που θα παίρνει ο Ιταλός πορτιέρε.

Πόσα θα είναι αυτά; Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, το στάνταρντ ποσό είναι στα 7 εκατ. ευρώ και προβλέπονται αρκετά μπόνους.

Μέσω αυτών, αν η Παρί κατακτήσει και τίτλους σε Γαλλία και Ευρώπη, το ποσό μπορεί να πάει στα 10 εκατ. ευρώ. Οι πάγιες απολαβές του, όμως, είναι στα 7 εκατ. ευρώ. Ποσό μικρότερο από αυτό πρόσφερε στον Ντοναρούμα η Μίλαν για να ανανεώσει (8 εκατ. ευρώ).

Ετσι, σε λογαριασμούς του Twitter που… έχουν πέραση στους οπαδούς των Ροσονέρι, υπάρχουν διάφορα σχόλια για τον 22χρονο πορτιέρε.

Ο οποίος κατηγορείται ότι, τελικά, δεν επέλεξε την Παρί για τίτλους ή εμπειρίες, αλλά για να κάνει ακόμη πιο πλούσιο τον Μίνο Ραϊόλα. Η προμήθεια του οποίου, όπως είχε γραφτεί πολλές φορές, ήταν στα 20 εκατ. ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ