Δύο από τις πιο καυτές ομάδες του πρωταθλήματος πρόσφεραν γκολ και θέαμα σε πολύ όμορφο παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ, αλλά τελικά στο τέλος δούλεψαν για την Μίλαν αφού η ισοπαλία δεν ωφέλησε καμιά ομάδα στην κούρσα για τον τίτλο. Στο -3 η Ίντερ και στο -6 η Ρόμα από την κορυφή. Αυτή ήταν η […]

Δύο από τις πιο καυτές ομάδες του πρωταθλήματος πρόσφεραν γκολ και θέαμα σε πολύ όμορφο παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ, αλλά τελικά στο τέλος δούλεψαν για την Μίλαν αφού η ισοπαλία δεν ωφέλησε καμιά ομάδα στην κούρσα για τον τίτλο. Στο -3 η Ίντερ και στο -6 η Ρόμα από την κορυφή.

Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική ισοπαλία στα ισάριθμα τελευταία ραντεβού τους

Image

Η Ρόμα του Φονσέκα, με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει όπως τέλειωσε την προηγούμενή χρονιά. Η Ρόμα που είχε περάσει εύκολα από την έδρα της Κροτόνε και ήταν κοντά στην κορυφή, υποδεχόταν την καυτή Ίντερ, που όμως την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε η ομάδα του Κόντε να κάνει την 9η συνεχόμενη νίκη της και έσπασε το αήττητο των 11 αγώνων. Σε γκέλα υπέπεσε η Ίντερ, η οποία έφυγε ηττημένη (2-1) από την έδρα της Σαμπντόρια.

Image

Η Ιντερ χρειαζόταν τους βαθμούς προκειμένου να πλησιάσει τη Μίλαν στη βαθμολογία, . Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να ξεφύγει με το διπλό από το «Ολίμπικο» καθώς η Ρόμα της έβαλε δύσκολα και δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει τη νίκη. Από την άλλη, ούτε οι «τζιαλορόσι» θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι μετά από αυτή την ισοπαλία, μιας και πλέον βλέπουν να απομακρύνεται το όνειρο για την διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17΄ με τον Πελεγκρίνι, αλλά στη συνέχεια οι «νερατζούρι» ήταν σαφώς ανώτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και ανέτρεψαν την κατάσταση, με κεφαλιά του Σκρίνιαρ (56΄) και εξαιρετικό αριστερό σουτ του Χακίμι (63΄). Στο τελευταίο ημίωρο οι «τζιαλορόσι» πίεσαν και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 86΄, με κεφαλιά του Μαντσίνι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ