Ο Γουέσλι Φοφανά είχε πέρυσι μόλις δώδεκα συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ήταν τραυματίας.

Η Τσέλσι χρειαζόταν μεταγραφική ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή και δεν τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα όσον αφορά στην υπόθεση του Γουέσλι Φοφανά.

Οι «μπλε» αποφάσισαν να κάνουν την υπέρβαση, δίνοντας όσα χρήματα χρειάζονται για να κάνουν δικό τους τον 21χρονο αμυντικό της Λέστερ.

Ο Γουέσλι Φοφανά είχε πέρυσι μόλις δώδεκα συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ήταν τραυματίας. Πλέον, όμως, είναι υγιής και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τη μετακίνησή του στο Λονδίνο.

Οι «αλεπούδες», άλλωστε, έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής σκληροί διαπραγματευτές και δεν ζητούν και λίγα για τον Γάλλο. Από την άλλη η Λέστερ προσπαθεί να κρατήσει  τον παίκτη και τελικά έβαλε στα ταμεία της 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ακριβότερος αμυντικός του πλανήτη!

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά αυτόματα έγινε ο ποιο ακριβός αμυντικός παγκοσμίως με το συνολικό ποσό που διέθεσαν οι «μπλε» να φτάνει τελικά τα 75 εκατ.λίρες, αλλά μαζί με τα μπόνους πάει πολύ ψηλότερα.

Άρα ο Γουέσλεϊ Φοφανά είναι ο ακριβότερος αμυντικός στον πλανήτη, αφήνωντας πίσω τους Φαν Ντάικ και Μαγκουάιρ, αλλά και τον Ματάις Ντε Λιχτ.

Ο Φαν Ντάικ είχε κοστίσει στη Λίβερπουλ 76,5 εκατ.λίρες, ο Μαγκουάιρ στη Γιουνάιτεντ  78,7 εκατ.λίρες και ο Ντε Λιχτ στην Γηραιά Κυρία  77,7 εκατ.λίρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ