Με το ισόπαλο 1-1 επί της Γουεστ Μπρομ η Λίβερπουλ έκλεισε τρεις ημερολογιακές χρονιές στο Άνφιλντ στο πρωτάθλημα της Premier League χωρίς να έχουν γνωρίσει την ήττα στο γήπεδο τους. Ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ! Τρεις ποδοσφαιρικές σεζόν οι πόρτες του Άνφιλντ δεν μπορούν να παραβιαστούν. Και […]

Με το ισόπαλο 1-1 επί της Γουεστ Μπρομ η Λίβερπουλ έκλεισε τρεις ημερολογιακές χρονιές στο Άνφιλντ στο πρωτάθλημα της Premier League χωρίς να έχουν γνωρίσει την ήττα στο γήπεδο τους. Ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ!

Τρεις ποδοσφαιρικές σεζόν οι πόρτες του Άνφιλντ δεν μπορούν να παραβιαστούν.

Και πολύ δύσκολα με αυτές τις συνθήκες να ξαναδούμε μεγάλα αήττητα από τις περισσότερες ομάδες.

Οι μεγάλες επιτυχίες ξεκινούν από το σπίτι σου. Το ξέρει καλά ο Γερμανός και το έχει αναγάγει σε αξίωμα για την ομάδα του.

Μπορεί το τελευταίο παιχνίδι στα εντός έδρας παιχνίδια για το 2020 να πίκρανε τους REDS με το 1-1 απέναντι στην Γουέστ Μπρομ το βράδυ της Κυριακής, αλλά αυτό που έχουν καταφέρει οι «κόκκινοι»  επί εποχής Κλοπ είναι κάτι που ποτέ δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.

Ακόμα ένας λόγος που η ομάδα του Κλοπ θα μνημονεύεται για πολλες γενιές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ