Η Λίβερπουλ μετά τις δύο ισοπαλίες πριν κλείσει το 2020 έκανε ποδαρικό με ήττα στην έδρα της Σαουθάμπτον  Έντονο επιθετικό πρόβλημα παρουσιάζει τελευταία και της έχει στοιχήσει αρκετά τελευταία. Έσπασε αήττητο 9 αγώνων. Σε ισοβαθμία με τους «κόκκινους διάβολους» αλλά έχουν αγώνα λιγότερο, και η ομάδα του Κλοπ μοιάζει να βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Φυσικά […]

Η Λίβερπουλ μετά τις δύο ισοπαλίες πριν κλείσει το 2020 έκανε ποδαρικό με ήττα στην έδρα της Σαουθάμπτον  Έντονο επιθετικό πρόβλημα παρουσιάζει τελευταία και της έχει στοιχήσει αρκετά τελευταία. Έσπασε αήττητο 9 αγώνων.

Σε ισοβαθμία με τους «κόκκινους διάβολους» αλλά έχουν αγώνα λιγότερο, και η ομάδα του Κλοπ μοιάζει να βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Φυσικά και οι πολλες απουσίες από την αρχή της χρονιάς έχουν παίξει σημαντικό ρόλο, αφού δεν υπάρχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ των REDS.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1 – 0

Μετά την ισοπαλία εντός έδρας (1-1) με τη Γουέστ Μπρομ και το 0-0 στο Νιούκαστλ – ματς με τα οποία έκλεισε το 2020 – η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα στο Σαουθάμπτον.

Συμπλήρωσε τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και δύο χωρίς γκολ, μένοντας μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο – Κακοί οι Κόκκινοι, φωνάζουν δικαίως για μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Στίφενς.

Οι «Άγιοι» αιφνιδίασαν την Λίβερπουλ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Ντάνι Ινγκς σκόραρε και έκανε το 1-0 απέναντι στην παλιά του ομάδα. Η Λίβερπουλ στην συνέχεια κυριάρχησε στο γήπεδο και προσπάθησε για την ισοφάριση κάτι όμως που δεν έγινε μιας και το επιθετικό της πρόβλημα παρουσιάστηκε και πάλι, με αποτέλεσμα παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες να μην έρθει το γκολ. 

Στο 49ο λεπτό η Λίβερπουλ ζήτησε πέναλτι για χέρι μετά από σουτ του Βαινάλντουμ με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια του αγώνα και κόρνερ. 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ