Η Λίβερπουλ έχει ταυτιστεί απόλυτα με το τραγούδι «You’ll never walk alone». Είναι το απόλυτο ποδοσφαιρικό τραγούδι και έχει γίνει ο ύμνος της. Προκαλεί ανατριχίλα στο «Άνφιλντ, και ο πρώτος ερμηνευτής του έφυγε από την ζωή. Αλλά το Άνφιλντ θα τον θυμάται για πάντα. Το “You’ll never walk alone” είναι το τραγούδι, το οποίο είναι […]

Η Λίβερπουλ έχει ταυτιστεί απόλυτα με το τραγούδι «You’ll never walk alone». Είναι το απόλυτο ποδοσφαιρικό τραγούδι και έχει γίνει ο ύμνος της. Προκαλεί ανατριχίλα στο «Άνφιλντ, και ο πρώτος ερμηνευτής του έφυγε από την ζωή. Αλλά το Άνφιλντ θα τον θυμάται για πάντα.

Το “You’ll never walk alone” είναι το τραγούδι, το οποίο είναι απόλυτα συνδυασμένο με την Λίβερπουλ. Πρόκειται για την μουσική που ακούγεται πάντα είτε μέσα στο Άνφιλντ, είτε μακριά από αυτό, για χαρούμενες, αλλά και για άσχημες στιγμές.

Ο Τζέρι Μάρσντεν, τραγουδιστής των Gerry and the Pacemakers, που έκανε το 1963 επιτυχία το You’ll never walk alone, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Το τραγούδι έγινε συνώνυμο της Λίβερπουλ και ουσιαστικά ο ύμνος της.

Κάποτε, ο Μπιλ Σάνκλι, εμβληματικός προπονητής των “κόκκινων” του είπε “Τζέρι γιε μου, εγώ σας έδωσα μια ομάδα κι εσύ μας έδωσες ένα τραγούδι”.

Ο Μάρσντεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία επηρέασαν και την καρδιά του. Το 2003 έκανε τριπλό bypass σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ, ενώ το 2016 έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Η τελευταία φορά που τραγούδησε ζωντανά το «You ‘ll never walk alone» ήταν το καλοκαίρι του 2019, όταν το συγκρότημα «Take That» τον ανέβασε στην σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο «Άνφιλντ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ