Οι πρωταθλητές Ολλανδίας ήθελαν ενίσχυση στην επίθεση τους, και βρήκαν την λύση στο πρόσωπο του 26χρονου Σεμπάστιαν Αλέ της Γουεστ Χαμ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που έχει λήξη το καλοκαίρι του 2024. Ο Άγιαξ έψαχνε ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην απόκτηση του Σεμπαστιέν Αλέ από […]

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας ήθελαν ενίσχυση στην επίθεση τους, και βρήκαν την λύση στο πρόσωπο του 26χρονου Σεμπάστιαν Αλέ της Γουεστ Χαμ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που έχει λήξη το καλοκαίρι του 2024.

Ο Άγιαξ έψαχνε ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην απόκτηση του Σεμπαστιέν Αλέ από την Γουέστ Χαμ. Ο Γάλλος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τον Αίαντα και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4,5 χρόνων.

Mεταγραφή – ρεκόρ στην ιστορία του Αίαντα με τα 22,5 εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε για την αγορά.

Την Πέμπτη (8/1), σύμφωνα με την “De Telegraaf”, ο διεθνής φορ με την Ακτή Αλεφαντοστού αποχώρησε από την Γουέστ Χαμ με προορισμό το Άμστερνταμ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 3.5 χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2024)

Ajax sign West Ham striker Sebastien Haller in £20m transfer as Hammers take huge 50 per cent hit on flop

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του κατέβαλλαν στα «σφυριά» το ποσό των 22.5 εκατ,. ευρώ. Ο Αλέ γνωρίζει καλά το ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς τη διετία 2015-17 είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Ουτρέχτης.

Το καλοκαίρι του 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό της Γουέστ Χαμ αντί 45 εκατ. ευρώ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Αναμένεται την Κυριακή (10/01) να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι κορυφής της Eredivisie με την Αϊντχόφεν.  Ο 26χρονος επιθετικός τη φετινή χρονιά μετρά 19 εμφανίσεις με τα σφυριά, με επτά γκολ και μία ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ