Το σήριαλ με τον Μέσι καλά κρατεί αλλά η ζωή του σούπερ σταρ των “μπλαουγκράνα” συνεχίζεται. Και ακόμα ένα ρεκόρ περνάει στα χέρια του. Μάλλον καλύτερα προς το παρόν το ισοφάρισε αλλά είναι θέμα χρόνου να το κρατήσει μόνος του. Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με την Βαλένθια ο Μέσι εστω και με περιπέτεια πέτυχε το […]

Το σήριαλ με τον Μέσι καλά κρατεί αλλά η ζωή του σούπερ σταρ των “μπλαουγκράνα” συνεχίζεται. Και ακόμα ένα ρεκόρ περνάει στα χέρια του. Μάλλον καλύτερα προς το παρόν το ισοφάρισε αλλά είναι θέμα χρόνου να το κρατήσει μόνος του.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με την Βαλένθια ο Μέσι εστω και με περιπέτεια πέτυχε το γκολ Νο 643. Εκτέλεσε πέναλτι το απέκρουσε ο Ντομενέκ αλλά στο ριμπάουντ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την Μπαρτσελόνα και της ισοφάρισης του ρεκόρ του μεγάλου Πελέ.

Το ρεκόρ τερμάτων με τη φανέλα ενός συλλόγου,  all-time επίδοση που κρατούσε ο Πελέ με τη Σάντος αλλά από σήμερα το έχουν μαζί με τον Μέσι, και πλέον, είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει αποκλειστικά τη σπουδαία κορυφή.

Τα συγχαρητήρια του Πελέ στον Μέσι

«Όταν η καρδιά σου πλημμυρίζει από αγάπη, είναι δύσκολο να αλλάξεις τον δρόμο σου. Όπως και εσύ, ξέρω τι είναι να αγαπάς να φοράς την ίδια φανέλα κάθε μέρα. Όπως και εσύ, ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το μέρος όπου νιώθουμε σαν το σπίτι μας» έγραψε ο 80χρονος Πελέ, απευθυνόμενος στον Λέο.

«Συγχαρητήρια για το ιστορικό σου ρεκόρ, Λιονέλ. Αλλά κυρίως, συγχαρητήρια για την ωραία σου πορεία στην Μπαρτσελόνα. Ιστορίες όπως οι δικές μας, να αγαπάμε τον ίδιο σύλλογο για τόσο πολύ καιρό, δυστυχώς θα είναι κάθε φορά πιο σπάνιες στο ποδόσφαιρο. Σε θαυμάζω πολύ, Λιονέλ Μέσι» συμπλήρωσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ