Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στην Αγγλία και το Λίβερπουλ. 

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στην Αγγλία και το Λίβερπουλ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει γίνει και επίσημα τραγούδι στα χείλη των οπαδών της Λίβερπουλ και όχι άδικα. Καθώς από το δικό του πόδι βγαίνουν οι σέντρες ακριβείας για τα γκολ των ρεντς και από το δικό του πόδι, από τα 11 βήματα, η Λίβερπουλ σήκωσε την τελευταία της (χρονικά) κούπα.

Ο Τσίμι λοιπόν αποκάλυψε την πηγή πίσω από το «Greek Scouser» και ανέφερε πως αγαπά το τραγούδι που έχουν… φτιάξει οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ για εκείνον.

«Το άκουσα και μου άρεσε. Το έβαλα στο Instagram και… αυτόματα έγινε το όνομά μου», είπε ο αριστερός μπακ των «κόκκινων», προτού προσθέσει σχετικά με το τραγούδι των φιλάθλων της Λίβερπουλ από το «Gimme Gimme» των ABBA:

«Νομίζω ότι το “Tsimi, Tsimi, Tsimi” είναι καλύτερο από το αυθεντικό τραγούδι. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος για όλο αυτό, που κάνει την παρουσία μου στην Λίβερπουλ ακόμα πιο σημαντική».

Έπειτα, ο Τσιμίκας τόνισε ότι το πέναλτι που έδωσε το περσινό FA Cup στην ομάδα του ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας του, σχολιάζοντας: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το τρόπαιο. Ελπίζω να έχουμε πολλές τέτοιες στιγμές στο μέλλον».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ