Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στην Αγγλία και το Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στην Αγγλία και το Λίβερπουλ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει γίνει και επίσημα τραγούδι στα χείλη των οπαδών της Λίβερπουλ και όχι άδικα. Καθώς από το δικό του πόδι βγαίνουν οι σέντρες ακριβείας για τα γκολ των ρεντς και από το δικό του πόδι, από τα 11 βήματα, η Λίβερπουλ σήκωσε την τελευταία της (χρονικά) κούπα.

Χθες μάλιστα μοίρασε και μία ασίστ.

Αυστηρός, πολύ αυστηρός ήταν όμως ο Στιβ Μακμάναμαν με τους αμυντικούς της Λίβερπουλ και ειδικά με τον Κώστα Τσιμίκα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίαζε χθες βράδυ για την τηλεόραση το ματς της Ρέιντζερς με τους «Κόκκινους».

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν φάουλ σε πλεονεκτική θέση. Τη μπάλα πήραν Χέντερσον και Τσιμίκας, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει το φάουλ. Ο Έλληνας αμυντικός δε θέλησε να κάνει γέμισμα και σημάδεψε την αντίπαλη εστία όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε αρκετά ψηλά από τα δοκάρια.

Η φάση αυτή εξόργισε τον Μακμάναμαν, με τον άλλοτε άσσο να σχολιάζει με έντονο ύφος: «Αυτό είναι εξοργιστικό. Οι αμυντικοί έχουν ανέβει στην αντίπαλη περιοχή και τώρα θα πρέπει να γυρίσουν πάλι πίσω. Αυτό δε μπορεί να είναι το πλάνο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ