Ο Γκάρι Νέβιλ, μιλώντας στο «Sky Sports», εξέφρασε την πεποίθηση, ότι η κατάσταση με τον Ρονάλντο πρέπει να επιλυθεί άμεσα:

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ θα του στοιχίσει…

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν χρησιμοποίησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Ολντ Τράφορντ κι εκείνος, εκνευρισμένος, αποχώρησε για τα αποδυτήρια πριν καν ολοκληρωθεί το ματς.

Η κίνησή του, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη. Αποφασίστηκε, μάλιστα, να τεθεί εκτός αποστολής από το προσεχές παιχνίδι με την Τσέλσι, λόγω του εν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Ο Γκάρι Νέβιλ, μιλώντας στο «Sky Sports», εξέφρασε την πεποίθηση, ότι η κατάσταση με τον Ρονάλντο πρέπει να επιλυθεί άμεσα:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να πάει κάπου αλλού και να παίζει κάθε εβδομάδα, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα είναι στον πάγκο. Πρέπει να λήξει το θέμα αυτήν την εβδομάδα ή να γίνει μια… εκεχειρία μέχρι το Μουντιάλ και να λήξει μετά.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από το Ολντ Τράφορντ και μπαίνει στο αυτοκίνητό του πριν επιστρέψει η ομάδα του στα αποδυτήρια. Πρέπει να πω, ως κάποιος που γνωρίζει τα αποδυτήρια, ότι αυτό είναι κάτι απαράδεκτο. Όταν κοιτάς εάν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον Κριστιάνο και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα είναι καλύτερη χωρίς αυτόν. Και ο Έρικ τεν Χαγκ το ξέρει αυτό.

Το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν ο Κριστιάνο και ο σύλλογος, είναι να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα και να τερματίσουν την σχέση τους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ