Βήμα τίτλου από την Μάντσεστερ Σίτι!

Βήμα τίτλου από την Μάντσεστερ Σίτι!

Με δύο τέρματα του Γκουντογκάν και ένα του Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ με 3-0 και διεύρυνε προσωρινά την απόσταση της από τη δεύτερη Άρσεναλ στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

Οι «πολίτες», έχοντας στο μυαλό τους τον μεσοβδόμαδα δεύτερο ημιτελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, είχε ένα σκοπό στο Μέρσεϊσαϊντ· να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση νίκη. Παρά την ασφυκτική πίεση της στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με την άμυνα των «ζαχαρωτών» να στέκεται πολύ καλά και τον Πίκφορντ να δηλώνει παρών όποτε χρειαζόταν.

Μία πανέμορφη κίνηση του Γκουντογκάν στη μικρή περιοχή και ένα άψογο τελείωμα του ίδιου, στο 37ο λεπτό, ήταν αυτά που είχε ανάγκη η Σίτι για να… ξεμπλοκάρει και να αποβάλει όποιο άγχος είχε. Η γκολάρα του Γερμανού μέσου έδωσε «φτερά» στην ομάδα του, η οποία δύο λεπτά αργότερα με κοντινή κεφαλιά του Χάαλαντ διπλασίασε τα τέρματα της, βάζοντας τις βάσεις για μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ