Την κέρδισε και την πλησίασε στους δύο πόντους.

H Tότεναμ υποδέχθηκε στο «Tottenham Hotspur Stadium» τη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν την όγδοη νίκη τους στις τελευταίες έντεκα αναμετρήσεις τους απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, με 2-1.

Ο Κάλαμ Ουίλσον στο 31’ και ο Μιγκέλ Αλμιρόν στο 40’ έβαλαν από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για την επικράτηση των φιλοξενούμενων.

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε και όγδοο γκολ απέναντι στις «καρακάξες», στο 54’, το οποίο όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Τα «σπιρούνια» διαμαρτυρήθηκαν στο 78’ για χέρι από αντίπαλο παίκτη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Oι νικητές ισοβαθμούν πλέον με την Τσέλσι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα, μείωσαν σε… απόσταση αναπνοής την απόστασή τους από τους γηπεδούχους, που είναι τρίτοι στην κατάταξη, αφού βρίσκονται πλέον στο -2.

Tότεναμ: Λορίς, Σάντσες (81′ Ντόχερτι), Ντάιερ, Λανγκλέ (8′ Ντέιβις), Έμερσον, Μπεντανκούρ, Μπισούμα, Σκιπ (67′ Μόουρα), Σεσενιόν (61′ Πέρισιτς), Κέιν, Σον.

Νιούκαστλ: Πόουπ, Τρίιπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες (89′ Σέλβι), Γουίλοκ (75′ Μέρφι), Αλμιρόν, Γουίλσον (88′ Γουντ), Ζοέλιντον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ