Τόνεϊ: πόνταρε 13 φορές σε βάρος της ομάδας του!

Τόνεϊ: πόνταρε 13 φορές σε βάρος της ομάδας του!

Ο Ιβάν Τόνεϊ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπρέντφορντ, κινώντας ακόμα και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος επιθετικός της Μπρέντφορντ, αφού παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο, τιμωρήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό και η FA έκανε γνωστό το κατηγορητήριο εις βάρος του

Φαίνεται πως ο Τόνεϊ πόνταρε 13 φορές κατά της ομάδας του από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018, εκ των οποίων οι 11 απέναντι στην Νιούκαστλ στην οποία αγωνιζόταν δανεικός από την Γουίγκαν.

Αποκαλύπτεται, επίσης, ότι είχε πληροφορήσει και έναν φίλο του σχετικά με το συγκεκριμένο ποντάρισμα, ενώ λέγεται πως δεν έπαιξε κανέναν αγώνα, όπου στοιχημάτισε ενάντια στην ομάδα που είχε τα δικαιώματά του!

«Από τα 29 στοιχήματα, υπήρχαν 13 όπου ήταν για την ομάδα του Τόνεϊ προκειμένου να χάσει σε επτά διαφορετικά παιχνίδια από τις 22 Αυγούστου του 2017 μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2018. Ο Τόνεϊ δεν έπαιξε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, όπου έβαλε στοίχημα ενάντια στην ομάδα που ήταν δανεικός, καθώς δεν ήταν και στην αποστολή του αγώνα εναντίον του κανονικού του συλλόγου, αφού ήταν δανεικός».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ