Ερευνάται η ύποπτη κίτρινη κάρτα του Τζάκα στο περσινό εκτός έδρας ματς με τη Λιντς.

Στο… μικροσκόπιο της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μπήκε η κίτρινη κάρτα του Γκράνιτ Τζάκα στην περσινή νίκη της Άρσεναλ επί της Λιντς.

Η κάρτα θεωρήθηκε εξ αρχής ύποπτη. Ο παίκτης τη δέχθηκε στο 86’ επειδή καθυστέρησε να εκτελέσει φάουλ, με το σκορ να είναι 4-1 υπέρ των «κανονιέρηδων».

Οι ερευνητές της FA ανακάλυψαν ύποπτα στοιχηματικά μοτίβα, με συνολικά 52.000 λίρες να ποντάρονται στην τιμωρία του Ελβετού στο «Έλαντ Ρόουντ» με κάρτα, όπως δηλαδή και έγινε.

Μεγάλο μέρος των κινήσεων έγινε στην Αλβανία. Κάποιες εξ αυτών, μάλιστα, ήταν σε κρυπτονομίσματα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας κρίθηκαν πολύ σοβαρά και μεταβιβάστηκαν στη βρετανική Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος.

Η NCA εξετάζει, τώρα, το ενδεχόμενο εμπλοκής της αλβανικής μαφίας κι ενός πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει καταδικαστεί για στημένα παιχνίδια, εν ονόματι Άλμπαν Γιουσούφι.

Ο Σουηδοαλβανός πρώην επιθετικός φέρεται να έβγαλε τεράστια ποσά με τα πονταρίσματά του στην κίτρινη κάρτα του Γκράνιτ Τζάκα.

Τόσο οι Λονδρέζοι όσο και η αγγλική ομοσπονδία τηρούν στάση αναμονής, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση, και δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πόρισμα για το εάν ο παίκτης πήρε κατά λάθος ή εσκεμμένα την κάρτα και εάν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ