Χαμός στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League 9 στροφές πριν το φινάλε.

Χαμός στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League 9 στροφές πριν το φινάλε. Με Άρσεναλ και Λίβερπουλ να κονταροχτυπιούνται για ένα σημαντικό 3ποντό.

Ο Αρτέτα πάντως, γνωρίζοντας την προϊστορία της ομάδας του κόντρα στην αρμάδα του Κλοπ, ρίχνει τους τόνους και επιδίδεται σε …γλυκόλογα:

«Αντιμετωπίζουμε αναμφισβήτητα την καλύτερη ομάδα στην Αγγλία και πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να τους νικήσουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κυριαρχεί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού, οπότε όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας», είπε αρχικά ο Μικέλ Αρτέτα.
Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Τα εύσημα στον Γιούργκεν, στο προπονητικό επιτελείο και στον σύλλογο γι’ αυτό που έχουν δημιουργήσει. Το γήπεδο και η ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν, η υποστήριξη, το επίπεδο, ο τρόπος που επικοινωνούν. Είναι πολλά πράγματα, όχι μόνο άτομα ή οι παίκτες που έχουν αποκτήσει και το σχέδιο που έπρεπε να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Είναι ολόκληρο το σχέδιο που πραγματικά εκτιμώ.

Όσο για εμάς, παίζουμε καλύτερα. Καταλαβαίνουμε καλύτερα τι θέλουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πίστη και κατανόηση μεταξύ μας. Όλα γίνονται καλύτερα και πιο γρήγορα. Είναι κάτι που σου δίνει την πεποίθηση ότι μπορείς να είσαι εκεί με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες στη χώρα γιατί αυτό δείχνει ο πίνακας του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα.»

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ