Άργησε μερικές μέρες, αλλά η εποχή Νούνο Εσπίριτο Σάντο άρχισε με... βόμβα μεγατόνων!

Άργησε μερικές μέρες, αλλά η εποχή Νούνο Εσπίριτο Σάντο άρχισε με… βόμβα μεγατόνων! Ο προπονητής που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια το “θαύμα” της Γουλβς, φαίνεται ότι βάλθηκε να τρελάνει την Premier League από τα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση του διαδόχου του Στιβ Κούπερ παρουσίασε στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” μια ομάδα… καμικάζι που έριξε στο καναβάτσο τη φιλόδοξη Νιουκάστλ των πετροδόλαρων και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 3-1!
Η Νιουκάστλ ήταν εκείνη που “μπήκε” καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχισε να προηγηθεί στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ισάκ να ευστοχεί σε πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι, όντας πίσω στο σκορ, αναγκάστηκαν να ανέβουν και να πάρουν “μέτρα” στο γήπεδο . Έτσι η πίεση τους απέδωσε “καρπούς” μιας και σε πολύ κομβικό σημείο του παιχνιδιού, ο Γουντ ισοφάρισε κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του στο 45+1 του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο, με τον Γουντ να αξιοποιεί την πάσα του Ελάνγκα και βάζει μπροστά τη Νότιγχαμ στο σκορ με 1-2 στο 53ο λεπτό του αγώνα. Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν σταμάτησε όμως εκεί με τον Νεοζηλανδό επιθετικό επτά λεπτά αργότερα να κάνει χατ- τρικ περνώντας τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ και να “γράφει” το 1-3 για την ομάδα του.

Το παιχνίδι από εκεί και μετά πήγαινε πάνω- κάτω με τους γηπεδούχους να ρισκάρουν για να “μπουν” ξανά στο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να κρατούν με “νύχια και με δόντια” το σκορ, ενώ ήταν “κίνδυνος- θάνατος” στις αντεπιθέσεις, με το 1-3 να παραμένει τελικά μέχρι το τέλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ