Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από μικρό παιδάκι και δεν είχε φύγει ποτέ από τους «κόκκινους διαβόλους». Αλλά η πτώση τα τελευταία χρόνια και η κατάθλιψη που είχε πέσει τον οδήγησαν μακριά από το Ολντ Τράφορντ. Εντυπωσιάζει με τα “σφυριά”, που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και όπως φαίνεται θα ξαναδούμε τον παλιό καλό εαυτό του. Ο Άγγλος […]

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από μικρό παιδάκι και δεν είχε φύγει ποτέ από τους «κόκκινους διαβόλους». Αλλά η πτώση τα τελευταία χρόνια και η κατάθλιψη που είχε πέσει τον οδήγησαν μακριά από το Ολντ Τράφορντ. Εντυπωσιάζει με τα “σφυριά”, που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και όπως φαίνεται θα ξαναδούμε τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο Άγγλος μέσος έχει εξελιχθεί σε ηγέτη για τη Γουέστ Χαμ.

Ακόμα ένα γκολ για λογαριασμό της Γουεστ Χαμ από τον Τζέσι Λίγκαρντ και μάλιστα έχει πετύχει 3 γκολ σε 4 αγώνες.

Το τελευταίο του σήμερα εναντίον της Τότεναμ που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0.

Μια ζωή Γιουνάιτεντ αλλά….

Προϊόν από τις Ακαδημίες ο Λιγκάρντ αλλά τα δύο τελευταία χρόνια πολύ πτωτική η πορεία του, αφού δεν βρισκόταν από την αρχή της σεζόν στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει μόλις τρεις συμμετοχές, χωρίς να έχει αγωνιστεί στην Premier League.

Ο Λίνγκαρντ έχει σημειώσει 33 γκολ σε 207 εμφανίσεις για την Γιουνάιτεντ και τέσσερα γκολ σε 24 διεθνείς αγώνες. Δεν έχει προσκληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο. 

Στο Μάντσεστερ δεν είχε πλέον εμπιστοσύνη. Είχε έρθει αντιμέτωπος και με τους οπαδούς της ομάδας που δεν καταλάβαιναν γιατί δεν μπορούσε να βγάλει τον καλό του εαυτό στο γήπεδο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Jesse Lingard WEST HAM MANAGER

«Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη, για πάρα πολλούς λόγους. Έχασα το ποιος ήμουν ως παίκτης και ως άνθρωπος, αλλά ποτέ δεν θέλησα να τα παρατήσω. Ήξερα ποιος είμαι πραγματικά, εντός και εκτός γηπέδων. Ήξερα πως εφόσον τα ‘χα καταφέρει πρωτύτερα, μπορούσα να τα καταφέρω ξανά. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να δουλέψω πιο σκληρά από ό,τι έως τότε και να εμπιστευτώ όσους είχα γύρω μου, οι οποίοι ήξεραν πώς θα με βοηθήσουν καλύτερα, ώστε να τα καταφέρω.

Ξέρω πως οι οπαδοί ήταν εκνευρισμένοι, αλλά πάντα αγαπούσα το κλαμπ και όσους συνδέονται με αυτό. Αυτή η ομάδα, αυτό το κλαμπ είναι η οικογένειά μου και θα συνεχίσω να δουλεύω πιο σκληρά από πριν, για να βοηθώ την ομάδα να υλοποιεί τους στόχους της. Δεν έπαιζα καλά και είχα τον Σόλσκιερ από πάνω μου, όλη την ώρα. Ήθελε περισσότερα από εμένα. Οπότε ένιωσα πως το καλύτερο για όλους μας ήταν να βγάλω από μέσα μου όσα με απασχολούσαν. Να του πω γιατί το μυαλό μου δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Οπότε πήγα και χτύπησα την πόρτα του» 

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον παραχώρησε δανεικό έως το καλοκαίρι στην Γουεστ Χαμ. Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οψιόν αγοράς δεν έχει μπει για το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιο του Λίνγκαρντ με τους κόκκινους διαβόλους έχει διάρκεια έως το 2022.

Το ντεμπούτο του εντυπωσιακό με τα “σφυριά” αφού χάρις στα δύο προσωπικά του γκολ οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 3-1 της Άστον Βίλα και πήραν μια σπουδαία νίκη στο Μπέρμιγχαμ.

«Η ομάδα με έχει υποδεχθεί τρομερά, έχω καταφέρει να προσαρμοστώ γρήγορα. Χαμογελούσα και πριν το ματς και κατά τη διάρκεια του ματς… Αγαπώ το ποδόσφαιρο…» 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ