Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε με έναν τρελό τρόπο, το τέρμα που σημείωσε ο Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός παίκτης αναμένεται στο τέλος της φετινής σεζόν να αποχωρήσει από τους «Πολίτες». Παραμένει όμως ένας εκ των κορυφαίων και ποιοτικότερων μονάδων στο ρόστερ. Με τον ίδιο να βοηθά σε κάθε ματς την ομάδα του, ώστε […]

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε με έναν τρελό τρόπο, το τέρμα που σημείωσε ο Κουν Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός παίκτης αναμένεται στο τέλος της φετινής σεζόν να αποχωρήσει από τους «Πολίτες». Παραμένει όμως ένας εκ των κορυφαίων και ποιοτικότερων μονάδων στο ρόστερ. Με τον ίδιο να βοηθά σε κάθε ματς την ομάδα του, ώστε να φτάσει στον κύριο στόχο.

Στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας, ο Αγκουέρο ξεκίνησε στο βασικό σχήμα. Και βέβαια, δικαίωσε τον προπονητή του για την απόφασή του.

Σκόραρε στο 57’ και έδειξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη!

Μετά το σκοράρισμα του Αγκουέρο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε τον θαυμασμό του για τον ίδιο. Ο επικός τρόπος που πανηγύρισε είναι να… βγάλει το καπέλο στον Αργεντινό.

Δείτε το highlight:

Οι δύο άνδρες έχουν τεράστια αγάπη και θαυμασμό ο ένας στον άλλον. Το ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, δεν αλλάζει τα συναισθήματά τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν