Ο Τζέσι Λίνγκαρντ πηγαίνει στη Γουέστ Χαμ με συμφωνία δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στην Γιουνάιτεντ όλη του την ζωή, αφού είναι μαζί της από 11 χρονών.  Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Τζέσι Λίνγκαρντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο προπονητής της Τότεναμ […]

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ πηγαίνει στη Γουέστ Χαμ με συμφωνία δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στην Γιουνάιτεντ όλη του την ζωή, αφού είναι μαζί της από 11 χρονών. 

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Τζέσι Λίνγκαρντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο προπονητής της Τότεναμ Ζοζέ Μουρίνιο «ενδιαφερόταν να πάρει τον Τζέσι Λίνγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής πήγε στα “σφυριά”

Ο 28χρονος μέσος δεν είχε αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα με τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ μετρούσε μόνο τρεις συμμετοχές στο League Cup και το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Άγγλος διεθνής δεν συμπεριλαμβανόταν στις επιλογές του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με αποτέλεσμα την περυσινή σεζόν να αγωνιστεί βασικός σε μόλις εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, σκοράροντας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Έτσι, αναζητούσε μια ομάδα, στην οποία θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να «γυρίσει σελίδα» στην καριέρα του. Η ευκαιρία αυτή παρουσιάστηκε με τη Γουέστ Χαμ, στην οποία ο Λίνγκαρντ θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόιες.

Προϊόν από τις Ακαδημίας ο Λιγκάρντ έκανε μόλις δύο εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ (μπήκε ως αλλαγή) από τον Φεβρουάριο,  2 συμμετοχές στο Λιγκ Καπ και μία στο κύπελλο. 

Ο Λίνγκαρντ είχε πετύχει 13 γκολ σε 48 αγώνες με προπονητή τον Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της καλύτερης του χρονιάς για την Γιουνάιτεντ την σεζόν 2017/18.

Ο Λίνγκαρντ έχει σημειώσει 33 γκολ σε 207 εμφανίσεις για την Γιουνάιτεντ και τέσσερα γκολ σε 24 διεθνείς αγώνες. Δεν έχει προσκληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик