Τι έγινε στις εξ αναβολής αναμετρήσεις της Premier League.

«Ξεχρεώνουν» σιγά σιγά στην Premier League, με τις ομάδες να δίνουν αγώνες που είχαν αναβληθεί. Κάθε άλλο, μάλιστα, παρά αδιάφοροι είναι.

«Φουντώνει» η «μάχη» για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε.

Στο «Γκούντισον Παρκ» συναντήθηκαν η Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να παίρνουν σπουδαία νίκη με 3-2.

Ο Ρισάρλισον βρήκε το δοκάρι στο 16’, αλλά ο Ζαν Φιλίπ Ματετά δεν αστόχησε στο 21’ κι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά.

Οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 36’, με τον Τζόρνταν Αγιού να σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Τα «ζαχαρωτά» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και με τον Μάικλ Κιν στο 54’ μείωσαν σε 2-1, με ωραίο τελείωμά του στην αριστερή πλευρά της εστίας.

Στο 75’ ο Ρισάρλισον ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και να στείλει την μπάλα χαμηλά μέσα από το δεξί δοκάρι, για την ισοφάριση.

Την ανατροπή «υπέγραψε» ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο 85’, με δυνατή κεφαλιά που πήγε στο κέντρο της αντίπαλης εστίας.

Η Έβερτον έφθασε στους 39 βαθμούς, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τη σωτηρία της.

Έβερτον: Πίφκορντ, Κόλεμαν, Κιν, Χολγκέιτ, Ιβόμπι, Ντουκουρέ, Γκόμες (46’ Ντέλε Άλι), Μικολένκο, Γκόρντον (61’ Γκρέι), Κάλβερτ-Λιούιν, Ριτσάρλισον.
Κρίσταλ Πάλας: Μπάτλαντ, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Εζέ, Χιουζ (57’ Μιλιβόγεβιτς), Σλουπ (74’ Γκάλαχερ), Αγιού, Ματετά (81’ Μπέντεκε), Ζαχά.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Πανικός στο Γκούντισον Παρκ μετά τη λήξη:



3-2, ανατροπή παραμονής και… πανζουρλισμός:



2-2, γκολ… χρυσάφι από τον Ρισάρλισον:



1-2 δίνει ελπίδα ο Κιν:




0-2, απόλυτη ψυχρολουσία με Αγιού:




0-1, βάζει δύσκολα ο Ματετά:



Στο «Βίλα Παρκ» έπαιξαν, από την πλευρά τους, η Άστον Βίλα με την Μπάρνλεϊ για την 18η αγωνιστική. Ήρθαν ισόπαλες, 1-1.

Ο Εμιλιάνο Μπουέντια υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Άσλεϊ Μπαρνς, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία, στο 45’.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Μπουέντια ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, καθώς με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και ισοφάρισε.

Οι «κλαρέτες» τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο Μάθιου Λόουτον αποβλήθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τον έναν βαθμό οι παίκτες του Σον Ντάιτς έφθασαν τους 35, όσους έχει και η Λιντς που είναι 18η και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ