Αλλά μπορεί στην Αγγλία να περνάει μια χαρά και να απολαμβάνει την επιτυχία του και την αγάπη του κόσμου, αλλά προφανώς δεν είχε συμβεί και στο πέρασμα του από την Γερμανία.

Ο Χιουνγκ Μιν Σον είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην Αγγλία. Και κυρίως στην Τότεναμ. Με τον Κορεάτη να γίνεται πλέον και τοιχογραφία.

Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ αποκτήθηκε για μόλις 30 εκ. λίρες από την Λεβερκούζεν και έκτοτε έχει προσφέρει γκολ και θέαμα στο νησί.

Για την ακρίβεια, έχει 131 γκολ και 73 ασίστ σε 324 αγώνες, σκορπώντας ντελίριο στους οπαδούς των σπιρουνιών.

Αλλά μπορεί στην Αγγλία να περνάει μια χαρά και να απολαμβάνει την επιτυχία του και την αγάπη του κόσμου, αλλά προφανώς δεν είχε συμβεί και στο πέρασμα του από την Γερμανία.

Ο Χέουνγκ Μιν Σον με δηλώσεις του έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Γερμανία που είχε πέσει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων. Πήρε την εκδίκηση του όπως είπε όταν

απέκλεισε την Γερμανία από το Μουντιάλ του 2018 με την Νότια Κορέα.

«Μετακόμισα στη Γερμανία όταν ήμουν νέος και πέρασα πολλές δύσκολες και ασύλληπτες στιγμές. Αντιμετώπισα πολλές ρατσιστικές συμπεριφορές. Και ενώ περνούσα μια τόσο δύσκολη στιγμή, είχα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου, όπως ότι πρέπει να πάρω την εκδίκησή μου μια μέρα. Όταν οι άνθρωποι κλαίνε συνήθως θέλω να τους παρηγορήσω και να τους πάρω μια αγκαλιά. Όμως, βλέποντας τους Γερμανούς να κλαίνε (στο Μουντιάλ), ένιωσα ότι μπόρεσα να τους εκδικηθώ, κάνοντας αυτό που μου αρέσει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ