Συνεχίζουν πρώτοι και με διαφορά οι «κανονιέρηδες».

Ασταμάτητη είναι η Άρσεναλ στη φετινή Premier League. Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας στο «Emirates» κι έφθασε με άνεση στην επικράτηση με 4-1.

Πρόκειται για την έκτη διαδοχική νίκη των «κανονιέρηδων», που τους διατήρησε στην κορυφή της κατάταξης, στο +8 από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα προηγήθηκαν στο 28’ με τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, με τον Μπουκάγια Σακά να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ, στο 43’ και στο 74’, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Γκρανίτ Τζάκα στο 55’.

Το γκολ της τιμής για τους «αετούς», που είχαν χάσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Λονδίνο με 2-0, σημείωσε ο Τζέφρι Σλουπ στο 63’.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (83′ Ζορζίνιο), Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (65′ Τίερνι), Έντεγκααρντ, Παρτέι, Τζάκα, Σακά, Τροσάρ (65′ Ζεσούς), Μαρτινέλι (83′ Σμιθ-Ρόου).

Κρίσταλ Πάλας: Γουίτγορθ, Γουόρντ, Τόμκινς, Γκουέχι, Μίτσελ, Μιλιβόγεβιτς (65′ Χιουζ), Ντουκουρέ, Σλουπ (82′ Αχαμάντα), Ολίσε (82′ Έζε), Εντουάρ (65′ Αγιού), Ζάχα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)