Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους Αφρικανούς παίκτες με τα περισσότερα γκολ στην Premier League. Ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον σπουδαίο Ντινιέ Ντρογκμπά. Με τη διαφορά ότι ο Ιβοριανός χρειάστηκε 88 παραπάνω ματς για φτάσει σε αυτό το νούμερο. Όπως καταλαβαίνετε ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι απλά ένας σούπερ σταρ, […]

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους Αφρικανούς παίκτες με τα περισσότερα γκολ στην Premier League.

Ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον σπουδαίο Ντινιέ Ντρογκμπά. Με τη διαφορά ότι ο Ιβοριανός χρειάστηκε 88 παραπάνω ματς για φτάσει σε αυτό το νούμερο. Όπως καταλαβαίνετε ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι απλά ένας σούπερ σταρ, αλλά ένας ζωντανός θρύλος της Premier League.

Από αυτούς που θα μνημονεύονται αιώνια για την παρουσία τους στα αγγλικά γήπεδα.

Ένας παίκτης που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να προσφέρει απλόχερα στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Aκόμα και στα πιο κρίσιμα ματς. Όπως έκανε για παράδειγμα στο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι πριν μερικές εβδομάδες.

Σε ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της σεζόν, ο Αιγύπτιος έβαλε την υπογραφή του και στα δύο γκολ της ομάδας του. Έφτιαξε το πρώτο και σκόραρε το δεύτερο, δημιουργώντας ο ίδιος τις προϋποθέσεις, σε φάσεις που δεν μύριζαν γκολ ούτε κατά διάνοια. Ακριβώς όπως θα έκανε ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Και όχι μόνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ