"Ασπίδα" στον Ντε Χέα από Τεν Χαγκ!

“Ασπίδα” στον Ντε Χέα από Τεν Χαγκ!

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 1-0 των «κόκκινων διαβόλων», χάρη στο γκολ του Σαΐντ Μπενραχμά στο 27’, κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες.

Έτσι, εδραίωσε τη θέση της στην κατηγορία, απέχοντας πλέον επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ολλανδός τεχνικός είπε ότι ελπίζει ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας θα ανανεώσει το σύλλογο καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

«Έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα τις περισσότερες φορές στο πρωτάθλημα, οπότε δεν θα ήμασταν εδώ σε αυτή τη θέση χωρίς αυτόν», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους. «Έχει πλήρως την πεποίθησή μου. Καμία ανησυχία μαζί του.Αυτά συμβαίνουν αλλά ως ομάδα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις, να δείξεις χαρακτήρα, να είσαι ανθεκτικός και να ανακάμψεις. Θέλουμε να μείνει και να επεκτείνει το συμβόλαιό του»

Ερωτηθείς εάν το σερί των έξι διαδοχικών νικών της Λίβερπουλ είχε επηρεάσει την ομάδα του, ο Τεν Χαγκ είπε: «Το θέμα δεν είναι η Λίβερπουλ, είμαστε εμείς γιατί αν κοιτάξετε τον πίνακα, έχουμε τα πάντα στα χέρια μας. Τίποτα δεν αλλάζει. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο αν είχαμε κερδίσει, αλλά χρειαζόμαστε τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Όλα είναι στα χέρια μας. Πρέπει να πιστέψουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ