Το 20221 οι “κόκκινοι διάβολοι” ξεκινάνε από το ρετιρέ για την επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας. Στην 1η θέση της Premier League μετά από πολύ πολύ καιρό, αλλά το, κυριότερο με συμπεριφορά άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου.  Ο Μπρούνο Φερνάντες κάνει εκπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σε 24 […]

Το 20221 οι “κόκκινοι διάβολοι” ξεκινάνε από το ρετιρέ για την επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας. Στην 1η θέση της Premier League μετά από πολύ πολύ καιρό, αλλά το, κυριότερο με συμπεριφορά άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Μπρούνο Φερνάντες κάνει εκπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σε 24 φετινά ματς 15 γκολ και 9 ασίστ.

Ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να γίνει σύνθημα των οπαδών. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μέλος της ομάδας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου. Ούτε καν ένας χρόνος αλλά οι εμφανίσεις του βγάζουν μάτια, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας τον Δεκέμβριο, για έκτη φορά σε ένα χρόνο παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ. (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος)

Ο 26χρονος παίκτης λατρεύεται σαν… Θεός από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ωστόσο όταν μπαίνει στη ζυγαριά και το όνομα του Πολ Σκόουλς, ο Πορτογάλος βγαίνει ηττημένος!

Η καρδία των φίλων της Γιουνάιτεντ δεν ξεχνά εύκολα τους θρύλους της

Ο Πολ όμως ήταν η προσωπικότητα που τους κρατούσε όλους μαζί. Ο αλάνθαστος, εκείνος που δεν σπαταλούσε μπάλες, που δεν έχανε την ψυχραιμία του και τα είχε προϋπολογίσει όλα στην εντέλεια. Έτρεχε ακατάπαυστα δίχως να ξοδεύει δυνάμεις, μπορούσε να διαγνώσει τη ροή του αγώνα, ήξερε πότε έπρεπε να ανέβει ο ρυθμός και πότε οι υπόλοιποι χρειάζονταν ανάσες.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και ο Πολ Σκόουλς λάθη έκανε πολύ σπάνια. Σε συνδυασμό με την αγγλοσαξονική αυταπάρνηση και το ιρλανδέζικο αίμα, ο Σκόουλς με την αύρα της μη παραίτησης, υπήρξε η πιο εμβληματική φιγούρα της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του Μάντσεστερ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα, με τον Σκόουλς μάλιστα να παραδέχεται πως: «Είναι καλύτερος από μένα. Είναι διαφορετικός παίκτης από μένα. Σκοράρει και δημιουργεί περισσότερα γκολ από μένα».

Ο Φερνάντες έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να ξεπεράσει τους αριθμούς του Σκόουλς, αλλά και να κόψει πρώτος το… νήμα στο δίλλημα με τον 46χρονο θρύλο της ομάδας του Μάντσεστερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ