Η χρονιά που τρέχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού για πολλούς ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι του 2021 και από τον Ιανουάριο θα μπορούν να υπογράψουν σε ομάδα της επιλογής του. Μεταξύ αυτών και πολλά γνωστά ονόματα που θα προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Όταν μιλάμε για παίχτες […]

Η χρονιά που τρέχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού για πολλούς ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι του 2021 και από τον Ιανουάριο θα μπορούν να υπογράψουν σε ομάδα της επιλογής του. Μεταξύ αυτών και πολλά γνωστά ονόματα που θα προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Όταν μιλάμε για παίχτες όπως οι Αγουέρο, Πογκμπα,  Ζορζίνιο Βαϊναλντουμ, Νταβίντ Λουίζ καταλαβαίνουμε ότι θα έχουμε πολλά μεταγραφικά σενάρια με το νέο έτος.

Μεγάλο το ενδιαφέρον στις μεταγραφές, αλλά ειδικά όταν μεγάλα ονόματα μένουν ελεύθερα τότε το ενδιαφέρον είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού από τον Ιανουάριο θα μπορούν να κάνουν την επόμενη κίνηση τους. Στην Πρέμιερ υπάρχουν πολλοί και αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν τα έχουν βρει με τις ομάδες τους για την ανανέωση του συμβολαίου τους, ή και κάποιοι άλλοι έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους για αποχώρηση.

Ας δούμε όμως ποιοι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι από κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Άρσεναλ: Νταβίντ Λουίζ, Σκόντραν Μουστάφι, Μεσούτ Οζίλ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Λίβερπουλ: Αδριάν, Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πολ Πογκμπά, Έντινσον Καβάνι, Τίμοθι Φοσού – Μενσά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Χουάν Μάτα, Σέρχιο Ρομέρο, Μάρκος Ρόχο.

Μάντσεστερ Σίτι: Σέρχιο Αγουέρο, Φερναντίνιο, Έρικ Γαρθία.

Τότεναμ: Ντάνι Ρόουζ

Τσέλσι: Βίλι Καμπαγιέρο, Ολιβιέ Ζιρού, Βίκτορ Μόουζες, Τιάγκο Σίλβα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ