Τι έγινε στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Επιβλητική ήταν η Έβερτον στο «Falmer», στον εκτός έδρας αγώνα της με την Μπράιτον για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στο Λίβερπουλ, οι «γλάροι» είχαν πανηγυρίσει το «διπλό» με 4-1.

Τώρα, ήρθε η σειρά των παικτών του Σον Ντάιτς να κερδίσουν με 5-1 και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από επτά ματς.

Ο Αμπντουλάγι Ντουκουρέ στο 1’ και στο 29’ και ο Ντουάιτ Μακ Νιλ στο 76’ και στο 90’+6’ χρίστηκαν σκόρερ για τους νικητές.

Άτυχος στάθηκε ο Τζέισον Στιλ, ο οποίος σημείωσε αυτογκόλ στο 35’, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Αλέξις Μακ Άλιστερ στο 79’ για τους γηπεδούχους.

Στο «Craven Cottage» συναντήθηκαν η Φούλαμ με τη Λέστερ, με τους Λονδρέζους να επικρατούν με 5-3.

Από δύο γκολ έβαλαν οι Ουίλιαν Μπόργκες Ντα Σίλβα στο 10’ και στο 70’ και Τομ Κέρνεϊ στο 44’ και στο 51’ και ένα ο Κάρλος Βινίσιους στο 18’.

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς επίσης σκόραρε δις για τις «αλεπούδες», στο 59’ και στο 89’. Από την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Τζέιμς Μάντισον στο 81’.

Το συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες, με τους αντιπάλους τους να συνεχίζουν σε δεινή θέση, καθώς είναι προτελευταίοι στην κατάταξη μαζί με τη Λιντς και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ