Με το που σφύριξε την λήξη ο διαιτητής οι οπαδοί της γηπεδούχου μπήκαν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την σωτηρία της αγαπημένης τους ομάδας.

Στο «Γκούντισον Παρκ» συναντήθηκαν η Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής στην Premier League,, με τους γηπεδούχους να παίρνουν σπουδαία νίκη με 3-2.

Η Έβερτον έφθασε στους 39 βαθμούς, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τη σωτηρία της.

Ο Ζαν Φιλίπ Ματετά δεν αστόχησε στο 21’ κι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά. Οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 36’, με τον Τζόρνταν Αγιού να σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Τα «ζαχαρωτά» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και με τον Μάικλ Κιν στο 54’ μείωσαν σε 2-1, με ωραίο τελείωμά του στην αριστερή πλευρά της εστίας. Στο 75’ ο Ρισάρλισον ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και να στείλει την μπάλα χαμηλά μέσα από το δεξί δοκάρι, για την ισοφάριση. Την ανατροπή «υπέγραψε» ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο 85’, με δυνατή κεφαλιά που πήγε στο κέντρο της αντίπαλης εστίας.

Με το που σφύριξε την λήξη ο διαιτητής οι οπαδοί της γηπεδούχου μπήκαν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την σωτηρία της αγαπημένης τους ομάδας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι την φετινή χρονιά τα χρειάστηκαν.

Πανικός στο Γκούντισον Παρκ μετά τη λήξη:




3-2, ανατροπή παραμονής και… πανζουρλισμός:




Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 3-2 HIGHLIGHTS




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ