Ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τραγικό συμβάν που συνέβη στην οικογένειά του με την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε το 100ο του γκολ στην Premier League κόντρα στους «κανονιέρηδες» αλλά όταν η ομάδα του κέρδισε πέναλτι δεν ανέλαβε την εκτέλεση και το εκτέλεσε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Μετά το τέλος του ματς ο Ραλφ Ράνγκνικ ρωτήθηκε γιατί δεν ανέλαβε την εκτέλεση ο CR7 και ο Γερμανός τεχνικός απάντησε: «Οι δυο τους συνομίλησαν και ο Κριστιάνο μου είπε πως δεν ένιωθε καλά για να εκτελέσει το πέναλτι, δεν ένιωθε πως μπορούσε. Δεν πίστευε πως θα μπορούσε να εκτελέσει το πέναλτι και μας το είπε. Για αυτό το εκτέλεσε ο Μπρούνο.

Δεν ξέρω αν το αποφάσισε και δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος λόγω της προσωπικής τραγωδίας. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο για αυτό. Τους έχω δώσει το ελεύθερο να συζητούν μεταξύ τους (Κριστιάνο και Μπρούνο) και να αποφασίζουν το ποιος εν τέλει θα εκτελέσει το πέναλτι».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ