Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συγκρίνει τη Σίτι με τη Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2016 έως το 2018, βλέποντας την πλάτη της Σίτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν το UEFA Europa League την πρώτη του σεζόν, ωστόσο στη δεύτερη έμειναν δεύτεροι στην Premier League, πίσω από τους «πολίτες» και δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στο UEFA Champions League.

Tότε είχε επιχειρήσει να αναλύσει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, διάρκειας δώδεκα λεπτών, είχε αναλύσει τόσο τα μπάτζετ τους όσο και τα ρόστερ τους.

Όπως είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία επτά χρόνια η χειρότερη θέση της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League ήταν η τέταρτη.

Τα τελευταία επτά χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πρωταθλήτρια δύο φορές και, εάν θέλετε, πείτε τρεις φορές. Ήταν δεύτερη δύο φορές. Αυτό είναι κληρονομιά.

Ξέρετε τι είναι επίσης η κληρονομιά; Ο Οταμέντι, ο Ντε Μπρόινε, ο Φερναντίνιο, ο Νταβίντ Σίλβα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο Αγκουέρο.

Είναι επενδύσεις από το παρελθόν, όχι από τα δύο τελευταία χρόνια. Μια μέρα, που θα φύγω, ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρει τον Λουκάκου, τον Μάτιτς και τον Ντε Χέα.

Θα βρουν παίκτες με διαφορετική νοοτροπία, ποιότητα, υπόβαθρο, με άλλο στάτους, τεχνογνωσία. Η πραγματικότητα είναι ότι μερικοί σύλλογοι ήταν έτοιμοι να κερδίσουν. Άλλοι σύλλογοι δεν είναι έτοιμοι να κερδίσουν».

Οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ, αν και τότε είχαν αντιδράσει στα όσα είχε πει ο Ζοσέ Μουρίνιο, τώρα έχουν αρχίσει να συμφωνούν μαζί του.

Μετά την αποχώρησή του τον αντικατέστησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Ρομέλου Λουκάκου πουλήθηκε στην Ίντερ ένα χρόνο μετά.

Ο Νεμάνια Μάτιτς είναι μαζί του στη Ρόμα και μόνο ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει στο Ολντ Τράφορντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ