O Στιούαρτ ΜακΦάρλαν είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός εργαζόμενος για τους «κανονιέρηδες».

Το ντοκιμαντέρ «All or Nothing» είναι προ των πυλών, με την Άρσεναλ να δίνει στη δημοσιότητα ένα μικρό κομμάτι του.

Σε αυτό ο Στιούαρτ ΜακΦάρλαν, φωτογράφος των «κανονιέρηδων» και ένθερμος υποστηρικτής τους, εμψύχωσε τους παίκτες με τρομερό τρόπο στα αποδυτήρια στο περσινό ντέρμπι με την Τότεναμ.

Εκείνοι επικράτησαν με 3-1, με τον Μικέλ Αρτέτα να δικαιώνεται με την έμπνευσή του να τον καλέσει για να μιλήσει στους παίκτες του.

«Αυτός ο τύπος τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αιχμαλωτίσει συναισθήματα, συναισθήματα και ομάδες. Θέλω να ακούσετε από αυτόν πώς νιώθει για εσάς και για τον σύλλογό μας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Άρσεναλ.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Στιούαρτ ΜακΦάρλαν, που τους είπε: «Αυτός είναι ο σύλλογός μου. Λατρεύω αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Σας λατρεύω όλους.

Σε τριάντα χρόνια έχω φωτογραφίσει μερικούς απίστευτους παίκτες, μερικούς παίκτες παγκόσμιας κλάσης, μερικές μεγάλες ομάδες.

Και σας κοιτάζω, αυτή είναι μια μεγάλη ομάδα. Ήμουν θαυμαστής σε ολόκληρη τη ζωή μου. Αυτό πρέπει να κάνουμε, πρέπει να βγούμε και να κερδίσουμε.

Αυτός είμαι εγώ. Είμαι οπαδός. Αυτή η μάχη έξω… Θα έδιναν τα πάντα για να κερδίσουμε σήμερα. Κοίτα τους.

Πρώτο τάκλιν, ακούστε το πλήθος, θα είναι μαζί σας αμέσως. Κερδίστε κάθε τάκλιν. Όταν σκοράρετε κοιτάξτε στα πρόσωπά τους. Κοιτάξτε πόσο σας αγαπούν. Και δείξτε τους πόσο τους αγαπάτε κι εσείς».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ