Στο Μάντσεστερ ξέρουν ποιον θέλουν για «διάδοχό» του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προβληματίζεται για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού έχει ήδη φροντίσει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναζητούσαν εδώ και καιρό τον παίκτη που θα δώσουν τη… σκυτάλη και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, σύμφωνα με την «Daily Express».

Ο 33χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» τους, για να αποτελέσει τον «διάδοχο» του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο γεννημένος στο Αμβούργο, διεθνής με την Εθνική Καμερούν, παίκτης αποτελεί την εισήγηση και τον πρώτο στόχο του Έρικ Τεν Χαγκ.

Το συμβόλαιό του με τους «Βαυαρούς» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οπότε θα είναι σε θέση να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, χωρίς αξιώσεις από τη γερμανική ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα έχει πάρει σεβαστό χρόνο συμμετοχής, φέτος. Ήδη μετράει οκτώ γκολ σε δεκατρείς συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός από την Μπάγερν Μονάχου και το Αμβούργο έχει παίξει, ακόμα, στην Παρί Σεν Ζερμέν, τη Στόουκ Σίτι, τη Σάλκε, τη Μάιντς και τη Νυρεμβέργη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ