Ο Τιερί Ανρί ήταν ένας από τους παίκτες που είχαν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Τιερί Ανρί ήταν ένας από τους παίκτες που είχαν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Γάλλος σταρ, αρκετά χρόνια αργότερα, άνοιξε τα χαρτιά του για την Βασίλισσα και είπε μια ιστορία, σχετικά με ένα σκηνικό που είχε λάβει χώρα  το 2007, όταν και όλη η ομάδα της Άρσεναλ είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στα βασιλικά ανάκτορα.

«Είχαν γνωρίσει από κοντά την Βασίλισσα. Ομολογώ πως ήμουν αρκετά αγχωμένος. Έπρεπε να συστήσω τους παίκτες στην Βασίλισσα και γύρισε προς τον Μπαπτίστα και δεν…. θυμόμουν πως τον έλεγαν από το άγχος μου! Ήμουν αναστατωμένος, σάστισα, αλλά εν τέλει τα κατάφερα», είπε.

«Πήγα μετά με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Ξέρετε όταν αγχώνεται κάποιος θέλει να μιλήσει την μητρική του γλώσσα. Φανταστείτε να άρχιζα να μιλάω γαλλικά μπροστά στην Βασίλισσα. Δεν νομίζω πως θα κυλούσε όμορφα αν το είχα κάνει», ξεκαθάρισε ο Γάλλος σχολιαστής πλέον.

«Είμαι Γάλλος και είμαι περήφανος για αυτό, αλλά μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει η Βασίλισσα για τους Άγγλους, καθώς ήμουν για αρκετά χρόνια Λονδρέζος», ανέφερε ο Τιερί Ανρί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ