Σε μια αναμέτρηση με πολύ ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχος να προέρχονται από την εκτός έδρας; ισοπαλία με την Έβερτον και η Τότεναμ από την εντός έδρας νίκη με την Γουλβς.

Πλούσια δράση στην 4η στροφή της Premier League με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της Κυριακής. Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη υποδέχθηκε την παντοδύναμη Τότεναμ, του Αντόνιο Κόντε.

Σε μια αναμέτρηση με πολύ ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχος να προέρχονται από την εκτός έδρας; ισοπαλία με την Έβερτον και η Τότεναμ από την εντός έδρας νίκη με την Γουλβς.

Στην κερκίδα του γηπέδου βρέθηκε ο Ρενάν Λόντι της Ατλέτικο Μαδρίτης, και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τη Νότιγχαμ

Στο πρώτο μέρος η Τότεναμ με το γκολ του Κέιν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, και να το κρατήσει μέχρι τέλους. Η ομάδα του Κούπερ μετά το γκολ έιχε τον απόλυτο έλεγχο αλλά χωρίς να καταφέρει να κάνει τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Μόλις στο πέμπτο λεπτό είχαμε μια ωραία ανάπτυξη στην κόντρα από την ομάδα του Κόντε, με τον Κέιν να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή και χαμηλά, ο Χέντερσον δεν μπορεί να αντιδράσει και έγραψε το 0-1.

Αυτό ήταν μάλιστα το γκολ νούμερο 200 για την καριέρα του Χάρι Κέιν.

Στο 56′ μεγάλη ευκαιρία της Τότεναμ για το 2-0, αλλά ο Χέντερσον είπε όχι. Είχαμε χέρι του Κουκ στην περιοχή, που μέσω VAR δόθηκε πέναλτι. Στο 56′ ο Χέντερσον έπεσε δεξιά και απέκρουσε την εκτέλεση του Κέιν. Ανίκητος μέχρι στιγμής από την άσπρη βούλα ο Χέντερσον.

Σταμάτησε και το σερί του Χάρι Κέιν σε εκτελέσεις πέναλτι

Πίεζε χωρίς αποτέλεσμα η γηπεδούχος και στο 81′ ο Κέιν ντουμπλάρει τα προσωπικά του γκολ στον αγώνα και κλειδώνει την νίκη για την Τότεναμ.

Σαν σε προπόνηση ο Richarlison επιδεικνύει την εξαιρετική τεχνική του και κάνει μια ωραία φαλτσαριστή  σέντρα μέσα στην περιοχή, και την έστειλε ακριβώς εκεί που την περίμενε ο αμαρκάριστος Harry Kane και με κεφαλιά πυροβόλησε τον Χέντερσον που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Γκολ Νο 201 για τον Κειν.

Στα χασομέρια η φιλοξενούμενη έχασε διπλή ευκαιρία για το 0-3. Ο Χέντρεσον αρχικά και ένας αμυντικός στην συνέχεια κράτησαν μακριά το τρίτο γκολ.

Μετά το 0-2 η Τότεναμ ήξερε πως να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και να πάρει ένα σχετικά εύκολο τρίποντο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ