Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την Γιουνάιτεντ και την οδηγεί στην κορυφή. Και όλα αυτά μόλις σε 11 μήνες από την μεταγραφή του. Στον δρόμο του Κριστιάνο Ρονάλντο ή πορεία που κάνει είναι τέτοια για να ξεχαστεί ο Κριστιάνο; Μεγάλη κουβέντα, αλλά με αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα γιατί όχι: Μην […]

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την Γιουνάιτεντ και την οδηγεί στην κορυφή. Και όλα αυτά μόλις σε 11 μήνες από την μεταγραφή του. Στον δρόμο του Κριστιάνο Ρονάλντο ή πορεία που κάνει είναι τέτοια για να ξεχαστεί ο Κριστιάνο; Μεγάλη κουβέντα, αλλά με αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα γιατί όχι: Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα πέτυχε σε μια από τις δυσκολότερες αγωνιστικά περιόδους της Γιουνάιτεντ. 

Ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να γίνει σύνθημα των οπαδών. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μέλος της ομάδας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου. Ούτε καν ένας χρόνος αλλά οι εμφανίσεις του βγάζουν μάτια.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Μπρούνο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αρμάδας του Σόλσκιερ και συντελεστής των επιτυχιών. Αν και στον αγώνα με την Λέστερ μπορεί να μην κατάφερε η Γιουνάιτεντ να κάνει το ενδέκατο σερί διπλό και έμεινε στο 2-2 αλλά η συμμετοχή του ήταν καταλυτική. Έφτασε τα 10 γκολ στην σεζόν και μετά τον Κριστιάνο είναι ο δεύτερος που το καταφέρνει, αλλά στους μήνες που βρίσκεται στην ομάδα έχει συμμετοχή σε παραπάνω από τα μισά γκολ (31/60). 

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας τον Νοέμβριο, για πέμπτη φορά σε ένα χρόνο παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ. (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Νοέμβριος)

Ο Πορτογάλος μέσος ταίριαξε αμέσως με την φιλοσοφία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δικαιώνοντας όσους πίστεψαν στο ταλέντο του. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ για να του εκφράσουν την αγάπη τους, του έχουν φτιάξει σύνθημα.

Όταν ο Μπρούνο έχει κέφια και κάνει τα γνωστά του στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, τότε και όλη η ομάδα είναι στα πάνω της. Μπήκε στο κλαμπ των κατοστάρηδων. 

Η αγάπη μου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε όταν παρακολουθούσα τον Κριστάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται και από τότε έγινα μεγάλος οπαδός του σπουδαίου συλλόγου.

 Η μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες έχει αναγεννήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Σόλσκιερ. Η φαντασία στο παιχνίδι του και η εξαιρετική τεχνική  κατάρτιση που διαθέτει έχει αλλάξει όλη τη πορεία των «Κόκκινων Διαβόλων». Δεν είναι τυχαίο που ο αγγλικός Τύπος τον έχει χαρακτηρίσει season-changer. 

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ του έδειξαν κι εκείνοι με τη σειρά τους την εκτίμησή τους και την ευγνωμοσύνη τους για όσα έκανε την περασμένη, πολύ περίεργη και ταλαίπωρη σεζόν, αναδεικνύοντάς τον κορυφαίο για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020, και όπως όλα δείχνουν και για αυτήν την αγωνιστική χρονιά ο Μπρούνο θα κερδίσει τις καρδιές τους

https://www.youtube.com/watch?v=-Oi_F5fR_Vs

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ