Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μήνα Δεκέμβριο. Έκτη φορά σε 12 μήνες. όχι και άσχημα μεγάλε Μπρούνο! Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την Γιουνάιτεντ και την οδηγεί στην κορυφή. Και όλα αυτά μόλις σε 12 μήνες […]

Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μήνα Δεκέμβριο. Έκτη φορά σε 12 μήνες. όχι και άσχημα μεγάλε Μπρούνο!

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την Γιουνάιτεντ και την οδηγεί στην κορυφή. Και όλα αυτά μόλις σε 12 μήνες από την μεταγραφή του σε μια από τις δυσκολότερες αγωνιστικά περιόδους της Γιουνάιτεντ. 

Ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να γίνει σύνθημα των οπαδών. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μέλος της ομάδας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου. Ούτε καν ένας χρόνος αλλά οι εμφανίσεις του βγάζουν μάτια.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας τον Δεκέμβριο, για έκτη φορά σε ένα χρόνο παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ. (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος)

Στα δύο τελευταία ματς κόντρα σε Λέστερ και Γουλβς πέτυχε ένα γκολ και είχε μία ασίστ, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Γι’ αυτό και το βραβείο του κορυφαίου.

https://www.youtube.com/watch?v=-Oi_F5fR_Vs

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ