Ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να σαρώσει τα βραβεία. Ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε το βραβείο Player of the Month της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πέμπτη φορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μέλος της ομάδας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου. 6 Γκολ, μια […]

Ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να σαρώσει τα βραβεία. Ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε το βραβείο Player of the Month της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πέμπτη φορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μέλος της ομάδας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου.

6 Γκολ, μια ασίστ και ποδοσφαιριστής του μήνα. (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Νοέμβριος)

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας τον Νοέμβριο, για πέμπτη φορά σε ένα χρόνο παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Ο Πορτογάλος μέσος ταίριαξε αμέσως με την φιλοσοφία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς σε οκτώ αγώνες έχει σημειώσει τέσσερις ασιστ αλλά και τρία γκολ, δικαιώνοντας όσους πίστεψαν στο ταλέντο του. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ για να του εκφράσουν την αγάπη τους, του έχουν φτιάξει σύνθημα.

Όταν ο Μπρούνο έχει κέφια και κάνει τα γνωστά του στο παιχνίδι της Γιουνίατεντ, τότε και όλη η ομάδα είναι στα πάνω της. Μπήκε στο κλαμπ των κατοστάρηδων. 

Τα περισσότερα γκολ τα έχει παστελώσει με τα χρώματα της Σπόρτινγκ που έχει 67 και με την Γιουνάιτεντ 17 γκολ. Χρειάστηκε 323 παιχνίδια για τα 101 γκολ.

Η αγάπη μου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε όταν παρακολουθούσα τον Κριστάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται και από τότε έγινα μεγάλος οπαδός του σπουδαίου συλλόγου.

 Η μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες έχει αναγεννήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Σόλσκιερ. Η φαντασία στο παιχνίδι του και η εξαιρετική τεχνική  κατάρτιση που διαθέτει έχει αλλάξει όλη τη πορεία των «Κόκκινων Διαβόλων». Δεν είναι τυχαίο που ο αγγλικός Τύπος τον έχει χαρακτηρίσει season-changer. 

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ του έδειξαν κι εκείνοι με τη σειρά τους την εκτίμησή τους και την ευγνωμοσύνη τους για όσα έκανε την περασμένη, πολύ περίεργη και ταλαίπωρη σεζόν, αναδεικνύοντάς τον κορυφαίο για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020

https://www.youtube.com/watch?v=-Oi_F5fR_Vs

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ