Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τέταρτη φορά, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του στους “κόκκινους διαβόλους“ Ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε το τέταρτο βραβείο του «Premier League Player of the Month» σε χρόνο ρεκόρ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του […]

Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τέταρτη φορά, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του στους “κόκκινους διαβόλους

Ο Μπρούνο Φερνάντες κέρδισε το τέταρτο βραβείο του «Premier League Player of the Month» σε χρόνο ρεκόρ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάντο. Ο συμπαίκτης του Μπρούνο στην εθνική Πορτογαλίας μπορεί να είχε κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια των έξι σεζόν του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά συγκέντρωσε μόνο τέσσερα σχετικά βραβεία, κάτι που ο συμπατριώτης του κατάφερε σε κάτι λιγότερο από  ένα χρόνο στην Αγγλία.

Ο Πογκμπά ξαναχτυπά: «Δε βρισκόμαστε στο επίπεδο της Λίβερπουλ»!

Ο 26χρονος μέσος κατέκτησε τα βραβεία του Φεβρουαρίου, του Ιουνίου, του Νοεμβρίου και τώρα του Δεκεμβρίου, στην πρώτη του χρονιά στο Νησί.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την Γιουνάιτεντ και την οδηγεί στην κορυφή. Και όλα αυτά μόλις σε 12 μήνες από την μεταγραφή του σε μια από τις δυσκολότερες αγωνιστικά περιόδους της Γιουνάιτεντ. 

Ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να γίνει σύνθημα των οπαδών. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μέλος της ομάδας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου. Ούτε καν ένας χρόνος αλλά οι εμφανίσεις του βγάζουν μάτια.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας τον Δεκέμβριο, για έκτη φορά σε ένα χρόνο παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ. (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος)

https://www.youtube.com/watch?v=-Oi_F5fR_Vs

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ