Ιστορία έγραψε στην Premier League ο Ντέιβιντ Μόγες. Ο έμπειρος τεχνικός στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ συμπλήρωσε 600 παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ συνεχίζει την «αναρρίχηση» στη σχετική λίστα και έχει βάλει στο μάτι την πρώτη τριάδα. Μόλις τρεις προπονητές, πριν τον Ντέιβιντ Μόγες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το φράγμα των 600 παιχνιδιών. Ο […]

Ιστορία έγραψε στην Premier League ο Ντέιβιντ Μόγες. Ο έμπειρος τεχνικός στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ συμπλήρωσε 600 παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ συνεχίζει την «αναρρίχηση» στη σχετική λίστα και έχει βάλει στο μάτι την πρώτη τριάδα.

Μόλις τρεις προπονητές, πριν τον Ντέιβιντ Μόγες, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το φράγμα των 600 παιχνιδιών. Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ τα κατάφερε κόντρα στους «κανονιέριδες» και ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει να καταγράψει παιχνίδια, ώστε να μπει στην πρώτη τριάδα της λίστας των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια σε πάγκο ομάδων της Premier League.

Ο Μόγιες έχει φτάσει αυτά τα παιχνίδια με τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα με Σάντερλαντ, Έβερτον, Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ.

Πρώτος βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ με 828 παιχνίδια.

Ακολουθούν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (810 παιχνίδια) και ο Χάρι Ρέντναπ (641 παιχνίδια).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ